Rembrandt Pro: Een Revolutie in Precieze Verlichting

Een Accentlamp die de Kunst van Licht Tekenen Eert

Inleiding

Rembrandt Pro is een baanbrekende plafondlamp die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop we verlichting ervaren. Ontworpen door Dazhong Yang, Chuanxin Sheng en Youpeng Hu, biedt deze lamp een ongeëvenaarde precisie in het regelen van de verlichtingshoek en een comfortabele verlichting zonder verblinding. Geïnspireerd door de Nederlandse schilder Rembrandt Van Rijin, die bekend stond om zijn talent om licht nauwkeurig weer te geven, brengt Rembrandt Pro de kunst van licht tekenen naar moderne interieurs.

Unieke Eigenschappen

Wat Rembrandt Pro onderscheidt van andere lampen is het unieke ontwerp dat nauwkeurige controle over de verlichtingshoek mogelijk maakt. Met behulp van een ingenieus tandwielsysteem en een uitbreidingsschroef kan de verlichtingshoek zowel horizontaal als verticaal worden aangepast, zonder dat de hele lamp van het plafond hoeft te worden verwijderd. Dit systeem is geïnspireerd op het scherpstellen van een spiegelreflexcamera en maakt het mogelijk om de lichtbundel op elk gewenst moment aan te passen. Bovendien zorgt het anti-verblindingsontwerp voor een comfortabele verlichting zonder hinderlijke schittering. Met de ingebouwde Bluetooth- en wifi-technologie kan de verlichting ook slim, flexibel en eenvoudig worden bediend.

Realisatietechnologie

Rembrandt Pro maakt gebruik van een uniek tandwielsysteem en een uitbreidingsschroef om de verlichtingshoek nauwkeurig aan te passen. Dit systeem is veel soepeler, eenvoudiger en stabieler dan traditionele plafondlampen. Bovendien is de lamp uitgerust met een uniek zoomontwerp van een optische lens, waardoor drie veelgebruikte lichtbundelhoeken (17, 25 en 36 graden) kunnen worden ingesteld door de afstand tussen de lens en de lichtbron te veranderen. Het anti-verblindingsontwerp zorgt ervoor dat de verlichting een hoek van 56 graden bereikt zonder hinderlijke schittering.

Specificaties

Rembrandt Pro is verkrijgbaar in een ronde of vierkante vorm, in de kleuren zwart of wit. De uitsparingsmaten variëren van 60 mm tot 135 mm, waardoor de lamp geschikt is voor verschillende plafondopeningen. De lamp kan worden geleverd met verschillende soorten lampenkappen die eenvoudig kunnen worden vervangen dankzij het magnetische ontwerp. Daarnaast zijn er verschillende soorten filters optioneel. De kleurtemperatuur kan worden ingesteld op 2700, 3000 of 4000 kelvin. De lamp is verkrijgbaar in verschillende vermogens, variërend van 7W tot 35W, en kan worden gedimd met behulp van verschillende methoden, zoals 0-10V, Dali of triac. Met deze diverse specificaties voldoet Rembrandt Pro aan de behoeften van verschillende omgevingen.

Interactie en Bediening

Rembrandt Pro maakt gebruik van Bluetooth- en wifi-technologie om de verlichting te bedienen. Met behulp van een smartphone of een ander slim apparaat kan de gebruiker de lichtkleurpunten aanpassen voor een intelligente en nauwkeurige verlichting. Dit zorgt ervoor dat objecten op de meest geschikte manier worden weergegeven en creëert een aangename en comfortabele verlichting voor de gebruiker.

Locatie en Tijdsbestek

Het project voor Rembrandt Pro begon in mei 2017 in Guangdong, China, en werd voltooid aan het einde van augustus 2018. Het ontwerp en de productie vonden plaats in China, waar het team van Dazhong Yang, Chuanxin Sheng en Youpeng Hu zich toelegde op het creëren van een unieke en innovatieve verlichtingsoplossing.

Onderscheidingen

Rembrandt Pro is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Lighting Products and Fixtures Design in 2020. Deze prijs erkent het uitmuntende en creatieve ontwerp van de lamp, dat zowel technisch als artistiek hoogstaand is. Het ontwerp draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven en maakt de wereld een betere plek.

Rembrandt Pro is niet zomaar een plafondlamp. Het is een eerbetoon aan de kunst van licht tekenen en biedt een ongeëvenaarde precisie in verlichting. Met zijn unieke ontwerp, slimme bediening en comfortabele verlichting is Rembrandt Pro een must-have voor liefhebbers van design en technologie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Dazhong Yang, Chuanxin Sheng, Youpeng Hu
Afbeeldingscredits: Director: Dazhong Yang, Chuanxin Sheng
Projectteamleden: Design Director: Dazhong Yang, Chuanxin Sheng, Designer: Youpeng Hu, Junyi Cheng, Linyang He.
Projectnaam: Rembrandt Pro
Projectklant: Dazhong Yang, Chuanxin Sheng, Youpeng Hu


Rembrandt Pro IMG #2
Rembrandt Pro IMG #3
Rembrandt Pro IMG #4
Rembrandt Pro IMG #5
Rembrandt Pro IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp