Ultramodern Linear Showroom: Een Verlichtingsontwerp dat de Toon Zet

Een Meesterwerk van Ivan Petrushin

Inleiding:

De Ultramodern Linear Showroom, ontworpen door de getalenteerde Ivan Petrushin, is een verlichtingsontwerp dat de grenzen van creativiteit en innovatie verlegt. Met zijn minimalistische esthetiek en indrukwekkende technische specificaties is dit ontwerp een ware blikvanger in de wereld van architectuurverlichting.

Body:

De inspiratie voor dit ontwerp kwam voort uit de behoefte om een gedurfd lineair verlichtingsarmatuur te creëren dat deze ruimte zou onderscheiden van de concurrentie. De oorspronkelijke ontwikkelaar had experts nodig om deze visie tot leven te brengen, en daarom werd Centerlight ingeschakeld. Het ervaren team van Centerlight slaagde erin om dit project binnen een zeer korte periode van concept tot voltooiing te brengen.

Wat dit ontwerp echt uniek maakt, zijn de uitzonderlijke eigenschappen. Ondanks de minimalistische esthetiek was het creëren van dit ontwerp geen kleinigheid. Het vereiste een continu lineair patroon dat boven de gehele showroom van de klant werd opgehangen. Dankzij de uitgebreide ervaring van het team van Centerlight op het gebied van impactvolle lineaire verlichting kon dit ontwerp worden gerealiseerd.

De Ultramodern Linear Showroom maakt gebruik van de volledig aanpasbare CENTERLIGHT lineaire lichtbasis, die ondanks zijn slanke vorm een enorme hoeveelheid lumen kan leveren. Deze unieke, gestroomlijnde verschijning en indrukwekkende mogelijkheden maken de CENTERLIGHT lineaire lichtbasis ideaal voor het creëren van creatieve en boeiende ontwerpen.

Technische specificaties:

Om een patroon te creëren dat zowel artistiek als dynamisch was, varieerden de individuele lichtarmaturen in lengte van 2 tot 60 voet. Het ontwerp bestond uit vier unieke gebieden die werden gescheiden door verschillende lineaire lengtes en intervallen. Het gehele ontwerp is volledig dimbaar van 0-10V en wordt bediend met een enkele dimmer voor extra gemak. Bovendien vereist deze ingewikkelde installatie vrijwel geen onderhoud.

De Ultramodern Linear Showroom is gerealiseerd in samenwerking met een designstudio uit Toronto, met als doel een unieke, complexe en op maat gemaakte lay-out te creëren die de binnenkant van deze specifieke ruimte laat opvallen.

Conclusie:

Het verlichtingsontwerp van de Ultramodern Linear Showroom is een ware blikvanger. Met zijn minimalistische esthetiek, indrukwekkende technische specificaties en unieke eigenschappen is dit ontwerp een voorbeeld van innovatie en creativiteit in de wereld van architectuurverlichting. Ivan Petrushin heeft met dit meesterwerk opnieuw bewezen waarom hij een van de meest getalenteerde ontwerpers van dit moment is.

Awards en erkenning:

Dit ontwerp is bekroond met de prestigieuze A' Design Award in de categorie Lighting Products and Fixtures Design in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp van de Ultramodern Linear Showroom wordt gerespecteerd vanwege de integratie van industriestandaarden en competente technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.

Afbeeldingscredits:

© Ivan Petrushin

Intellectueel eigendom:

Copyrights behoren toe aan Ivan Petrushin, 2020

Handelsmerk (2020) Ivan Petrushin

Locatie en tijdsbestek:

De Ultramodern Linear Showroom bevindt zich in Chicago. Dankzij de uitzonderlijke ervaring van het team van Centerlight kon dit project binnen een zeer korte periode van concept tot voltooiing worden gebracht.

Met de Ultramodern Linear Showroom heeft Ivan Petrushin een verlichtingsontwerp gecreëerd dat de toon zet in de wereld van architectuurverlichting. Dit meesterwerk combineert minimalistische esthetiek met indrukwekkende technische specificaties en unieke eigenschappen. Het resultaat is een ontwerp dat niet alleen functioneel is, maar ook een visueel spektakel vormt. De Ultramodern Linear Showroom is een ware blikvanger die de aandacht trekt en bewondering oproept.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: CENTERLIGHT INC
Afbeeldingscredits: Creator (Owner) Ivan Pertrushin
Projectteamleden: Ivan Pertrushin Max Shmatkov
Projectnaam: Ultramodern Linear Showroom
Projectklant: CENTERLIGHT INC


Ultramodern Linear Showroom IMG #2
Ultramodern Linear Showroom IMG #3
Ultramodern Linear Showroom IMG #4
Ultramodern Linear Showroom IMG #5
Ultramodern Linear Showroom IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp