Wall Washer: Een Lamp met Unieke Kleurtechnologie

Ontworpen door Tao Chen, Nana Lei en Zijian Li

Inleiding

De Wall Washer is een innovatieve lamp ontworpen door Tao Chen, Nana Lei en Zijian Li. Deze lineaire lamp biedt rijke kleuren en hoogwaardige verlichtingseffecten. Met behulp van de unieke zeven-in-één digitale licht- en kleurtechnologie bereikt de Wall Washer een breed kleurengamma en biedt het ontwerpers eindeloze mogelijkheden om hun visie tot leven te brengen. Laten we eens kijken naar de kenmerken en voordelen van deze opvallende lamp.

De Wall Washer is ontworpen met het oog op een breder kleurengamma. Traditionele wandwassers hebben beperkingen als het gaat om de keuze van lichtkleuren, waardoor unieke kleurcombinaties die ontwerpers nodig hebben niet kunnen worden gerealiseerd. Met de zeven-in-één digitale licht- en kleurtechnologie kan de Wall Washer een breed scala aan kleuren produceren, waardoor ontwerpers de volledige vrijheid hebben om de gewenste sfeer en stijl te creëren. Of het nu gaat om het verlichten van een gebouw of het creëren van een specifieke ambiance, de Wall Washer biedt de perfecte oplossing.

Een ander voordeel van de Wall Washer is de hoge kwaliteit van de verlichtingseffecten. Dankzij het nauwkeurige optische ontwerp kan de lamp een breed kleurengamma mengen en een uniforme verlichting bieden. Dit zorgt voor een indrukwekkende en consistente verlichting van de gehele muur, zonder storende schaduwen of hotspots. De Wall Washer is in staat om de architectonische stijl en het ontwerp van een gebouw volledig tot zijn recht te laten komen, waardoor een diepere verbinding ontstaat tussen mensen en de omgeving.

Naast de indrukwekkende verlichtingseffecten is de Wall Washer ook ontworpen met het oog op duurzaamheid en gebruiksgemak. De lamp is gemaakt van hoogwaardig aluminiumlegering materiaal en heeft een IP67-classificatie, wat betekent dat het bestand is tegen stof en water. Dit zorgt voor een langere levensduur en minimaliseert de onderhoudskosten. Bovendien is de Wall Washer eenvoudig te installeren en te bedienen, waardoor het een ideale keuze is voor zowel professionals als particulieren.

De Wall Washer is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het lineaire ontwerp van de lamp maakt het mogelijk om naadloos te integreren met de contouren van een gebouw, waardoor het een subtiel en elegant element wordt in de architectuur. De Wall Washer is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit, met een slimme roosterontwerp dat effectieve verblinding voorkomt en zorgt voor een gelijkmatige verlichting.

De Wall Washer is het resultaat van intensief onderzoek en ontwikkeling. Het project werd gelanceerd in Turijn in september 2019 en voltooid in Hangzhou in oktober 2020. De massaproductie van de Wall Washer zal in november 2020 beginnen. Het ontwerpteam, bestaande uit Tao Chen, Nana Lei en Zijian Li, heeft samengewerkt om een lamp te creëren die niet alleen technisch geavanceerd is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

De Wall Washer heeft al erkenning gekregen voor zijn uitstekende ontwerp. Het heeft de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Lighting Products and Fixtures Design in 2022. Deze prestigieuze prijs erkent de buitengewone expertise en innovatie die in het ontwerp zijn verwerkt. De Wall Washer is een voorbeeld van uitmuntendheid op het gebied van technische kenmerken en artistiek vakmanschap.

De Wall Washer is een revolutionaire lamp die de mogelijkheden van verlichtingstechnologie vergroot. Met zijn unieke kleurtechnologie, hoogwaardige verlichtingseffecten en esthetisch aantrekkelijk ontwerp is de Wall Washer een must-have voor ontwerpers en liefhebbers van design. Het biedt eindeloze mogelijkheden om de sfeer en stijl van een ruimte te transformeren en een diepere verbinding te creëren tussen mensen en hun omgeving.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Industrial design Hangzhou Roleds Technology Co., Ltd
Afbeeldingscredits: Industrial design Hangzhou Roleds Technology Co., Ltd
Projectteamleden: TAO CHEN NANA LEI ZIJIAN LI
Projectnaam: Wall Washer
Projectklant: Industrial design Hangzhou Roleds Technology Co., Ltd


Wall Washer IMG #2
Wall Washer IMG #3
Wall Washer IMG #4
Wall Washer IMG #5
Wall Washer IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp