The Grand Canal: Een Elegante Samensmelting van Geschiedenis en Moderne Esthetiek

Een Real Estate Sales Center Ontworpen door YHDQ Design

Inleiding:

Het project genaamd "The Grand Canal" bevindt zich in een zijrivier van het Yangzhou-gedeelte van het Beijing-Hangzhou Grand Canal. Als het oudste gedeelte in het centrum van het kanaal brengt het Yangzhou-gedeelte de geschiedenis en cultuur van Yangzhou samen. De combinatie van oude en moderne Oosterse esthetiek draagt niet alleen de geschiedenis, maar omarmt ook de moderne elegante smaak, waardoor dit project een succes is.

Ontwerper YHDQ Design heeft zich laten inspireren door de unieke schoonheid van Yangzhou, een stad doordrenkt van poëzie. De culturele rijkdom van Yangzhou is doordrenkt van poëzie en gevoed door de tijd, wat heeft geleid tot de unieke sfeer van vandaag. De ontwerper heeft deze elegantie verwerkt in de details van het project, waardoor een kunstruimte is gecreëerd die perfect aansluit bij de lokale sfeer door middel van kleur, interieurinrichting en speciaal gemaakte kunstwerken.

Met een oppervlakte van 1462 vierkante meter is "The Grand Canal" een indrukwekkend sales center dat de bezoekers onderdompelt in de rijke geschiedenis en cultuur van Yangzhou. Het ontwerp maakt gebruik van materialen zoals glas, hout en stof om een harmonieuze en uitnodigende sfeer te creëren.

Een van de meest opvallende kenmerken van dit project is de integratie van handgemaakte kunstwerken. Professionele glazuurkunstenaars hebben met de hand 2500 glazuurbloemstukken geblazen, die de 2500 jaar oude welvaart van Yangzhou in de wereld vertegenwoordigen. Deze kunstwerken vullen de ruimte met poëzie en dragen bij aan de unieke sfeer van het sales center.

Het project "The Grand Canal" is gerealiseerd tussen december 2020 en april 2021 en bevindt zich in de stad Yangzhou. Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar de welvarende tijden langs het Yangzhou-kanaal, die zijn geconcentreerd in gedichten en worden weerspiegeld in speciale kunstwerken.

Het creatieve proces van dit ontwerp kende zijn uitdagingen, met name de integratie van poëzie en kunstruimte. Door middel van meerdere verfijningen en speciale kunstwerken is het ontwerpteam erin geslaagd om een ruimte te creëren die de elegantie van Yangzhou weerspiegelt en tegelijkertijd een moderne esthetiek omarmt.

Met "The Grand Canal" heeft YHDQ Design een indrukwekkend sales center gecreëerd dat de bezoekers onderdompelt in de rijke geschiedenis en cultuur van Yangzhou. Het samenspel van oude en moderne esthetiek, gecombineerd met de unieke handgemaakte kunstwerken, maakt dit project een ware blikvanger.

Deze ontwerpinspanning is erkend met de prestigieuze Silver A' Design Award in 2022. Deze award wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in technische kenmerken en artistiek vakmanschap, en die een opmerkelijk niveau van excellentie tonen en positieve gevoelens, verbazing en verwondering oproepen.

Beeldcredits: YHDQ Design, Leng Feng

Intellectueel eigendom: YHDQ Design


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: YHDQ Design
Afbeeldingscredits: YHDQ Design Leng Feng
Projectteamleden: YHDQ Design
Projectnaam: The Grand Canal
Projectklant: YHDQ Design


The Grand Canal IMG #2
The Grand Canal IMG #3
The Grand Canal IMG #4
The Grand Canal IMG #5
The Grand Canal IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp