Pagoda Lamp: Een Uniek Verlichtingsontwerp zonder Schakelaar

Een innovatieve lamp geïnspireerd door boeddhistische pagodes

Verlicht uw ruimte op een unieke en betoverende manier met de Pagoda Lamp. Dit unieke ontwerp, bedacht door Zongming Liu en Xingchen Pan, combineert traditionele symboliek met moderne functionaliteit. Geïnspireerd door boeddhistische pagodes, belichaamt deze lamp de heilige betekenis van het boeddhisme en de weg naar verlichting.

De Pagoda Lamp is niet zomaar een lamp. Het is een kunstwerk dat licht en wijsheid naar de wereld brengt. Het ontwerp is gebaseerd op de vorm van een pagode en heeft geen externe schakelaar. De lamp heeft een unieke uitstraling en functionaliteit, waardoor het een echte blikvanger is in elke ruimte.

Wat deze lamp echt onderscheidt, is het ontbreken van een traditionele aan/uit-schakelaar. In plaats daarvan is de schakelaar geïntegreerd in de vorm van de pagode. Door simpelweg uw hand op de bovenkant van de lamp te plaatsen en deze voorzichtig te draaien, kunt u het licht aan- en uitzetten. Door verder te draaien, kunt u ook de helderheid aanpassen. Dit unieke ontwerp zorgt voor een intuïtieve en interactieve ervaring voor de gebruiker.

De Pagoda Lamp is gemaakt van teakhout, dat na professionele droogbehandeling een stabiele en slijtvaste structuur heeft. Het hout geleidt warmte langzaam, waardoor de lamp een warme en gezellige sfeer creëert. Met zijn compacte afmetingen van 10 cm x 10 cm x 20 cm past deze lamp perfect op elk bureau, nachtkastje of bijzettafel.

Dit unieke ontwerp heeft veel aandacht gekregen en is bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Lighting Products and Fixtures Design. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen die zowel praktisch als innovatief zijn, en voldoen aan professionele en industriële eisen.

De Pagoda Lamp is niet alleen een functioneel verlichtingsobject, maar ook een artistiek statement. Het combineert traditie en moderniteit op een unieke manier en voegt een vleugje elegantie en mystiek toe aan elke ruimte. Haal de Pagoda Lamp in huis en laat uw interieur stralen met zijn betoverende licht.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Zhixiang Tao
Afbeeldingscredits: Creator (Bruce Tao / Designer)
Projectteamleden: Zhihao Zhao Xizi Wang Li Zhao Zixing Zhu Mengyu Su
Projectnaam: Pagoda
Projectklant: Zhixiang Tao


Pagoda IMG #2
Pagoda IMG #3
Pagoda IMG #4
Pagoda IMG #5
Pagoda IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp