Magfinity: Een Uniek Verlichtingssysteem voor een Moderne Levensstijl

Een Innovatieve Benadering van Verlichting door Centerlight Inc.

Inleiding

Magfinity, ontworpen door Centerlight Inc., is een revolutionair verlichtingssysteem dat een perfecte balans biedt tussen vorm en functie. Met zijn unieke magnetische interface en veelzijdige ontwerp, biedt Magfinity een eenvoudige en elegante oplossing voor zowel commerciële als residentiële ruimtes. Dit artikel belicht de kenmerken en voordelen van dit opvallende verlichtingssysteem.

Magfinity is ontstaan uit de wens om een verlichtingssysteem te creëren dat gemakkelijk te specificeren is, met een eenvoudig aanpasbare lay-out en een breed scala aan elegante spots, hanglampen en armaturen voor algemene verlichting. Het doel was om een veelzijdige verlichtingskeuze te bieden voor nieuwe vastgoedontwikkelingen. Centerlight streeft naar een perfecte balans tussen vorm en functie. Elk product wordt zorgvuldig getest en voldoet aan de hoogste normen van elegantie, uniciteit, bruikbaarheid en duurzaamheid. En dat is te zien bij Magfinity.

Magfinity onderscheidt zich door zijn unieke stijl van railverlichting. Het biedt een magnetische interface voor een eenvoudige verbinding met hoogwaardige LED-verlichting. Tegelijkertijd grafisch en subtiel, is Magfinity flexibel, nauwkeurig en net zo creatief als jij. Het is een uitstekende keuze voor zowel commerciële als residentiële ruimtes. Magfinity is een hoogwaardige geometrische lineaire LED-verlichting die de beste kenmerken van elke ruimte accentueert met zijn strakke en moderne ontwerp. Het beschikt over een hoekig railsysteem en een reeks functionele designer armaturen.

De designer armaturen van Centerlight zijn ontworpen om indruk te maken en te presteren. Elk armatuur biedt een krachtige, verblindingsvrije lichtbundel. Sommige armaturen zijn flexibel en kunnen worden gedraaid om in de gewenste richting te wijzen, waardoor wandkunst, werkbladen of gangen worden geaccentueerd. De armaturen kunnen eenvoudig worden losgemaakt en weer worden bevestigd zonder gereedschap, en hun minimalistische ontwerp past bij verschillende interieurstijlen.

Magfinity kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd. Onze aanbevolen installatieoptie is inbouw, waarbij het railsysteem in het plafond wordt gemonteerd voor een strakke, moderne en minimalistische uitstraling. Het systeem kan echter ook worden opgehangen of oppervlak gemonteerd, terwijl het nog steeds een stijlvolle, moderne en designer look behoudt.

De interactie met Magfinity is eenvoudig en intuïtief. Zodra het railsysteem is geïnstalleerd, klikken onze designer armaturen automatisch op hun plaats en verbinden ze zich door middel van magneten. Dit maakt een oneindig aantal combinaties mogelijk met onze designer verlichting en accentarmaturen. De armaturen zijn ontworpen om snel en zonder gereedschap te kunnen worden uitgewisseld en verplaatst, met artistieke resultaten.

Het ontwikkelingsproces van Magfinity heeft meer dan twee jaar geduurd, waarbij de nadruk lag op het creëren van een hoogwaardig verlichtingssysteem dat eenvoudig te installeren is en tegelijkertijd schoon, modern en oneindig aanpasbaar is. Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreide ervaring en onderzoek naar de installatieprocessen van hoogwaardige verlichtingssystemen.

Magfinity heeft de prestigieuze Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Lighting Products and Fixtures Design in 2021. Deze prijs erkent de uitmuntendheid en innovatie van het ontwerp, evenals de technische en artistieke vaardigheden die erin zijn verwerkt.

Met Magfinity heeft Centerlight Inc. een verlichtingssysteem gecreëerd dat de norm bepaalt in LED-verlichting. Het combineert functionaliteit, esthetiek en gebruiksgemak op een unieke manier. Of het nu gaat om het accentueren van kunstwerken, het verlichten van werkruimtes of het creëren van een sfeervolle ambiance, Magfinity biedt een oplossing die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk is.

Afbeelding en video credits: Centerlight Inc.

Auteursrechten behoren toe aan Centerlight Inc. (2020)

Keywords: Verlichting, Modern, Maatwerk, Flexibel, Veelzijdig, Minimalistisch, Aanpasbaar, Slank, Design


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: CENTERLIGHT INC
Afbeeldingscredits: Image and Video Credits: Centerlight Inc.
Projectteamleden: Ivan Pertrushin Rick Grams
Projectnaam: Magfinity
Projectklant: CENTERLIGHT INC


Magfinity IMG #2
Magfinity IMG #3
Magfinity IMG #4
Magfinity IMG #5
Magfinity IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp