Mason Supreme Healthcare: Een Holistisch Ontwerp voor een Medisch Verkoopkantoor

Een Oase van Comfort en Welzijn

Het ontwerp van Mason Supreme Healthcare is geïnspireerd op de missie om een stralende gezondheid te bevorderen. Het creëert een omgeving die klanten van binnenuit laat stralen en combineert een holistische benadering van design en gezondheid. Dit medisch centrum biedt meer dan alleen een standaard gezondheidsbehandeling. Elke klant wordt verwend met de nieuwste technologieën op het gebied van medicatie en ondergaat een revitaliserende reis.

Een goed ontwerp, net als een gezond lichaam, zorgt voor comfort en energie door middel van verlichting, materialen, kleur en ruimtelijke indeling. De ontwerper heeft een ruimte gecreëerd waar mensen zich kunnen concentreren op het begrijpen van hun innerlijke lichaam en emoties, en waar ze gemotiveerd worden om na te denken en te leren over wat een goede gezondheid inhoudt.

Het ontwerp maakt gebruik van materialen zoals marmer, metaal, stof, tapijt, glas en houtfineer voor de afwerking en vloeren. Met een oppervlakte van bijna 4300 vierkante voet biedt deze ruimte voldoende mogelijkheden voor verschillende functies.

Om een uitnodigende sfeer te creëren voor levendige bijeenkomsten en een warme ambiance voor marketingdoeleinden, heeft de ontwerper bewust gekozen voor willekeurig geplaatste zitgroepen met banken en fauteuils. De gekozen meubels zijn zeer comfortabel, zodat klanten kunnen genieten van comfort en ontspanning. Bij aankomst worden klanten verwelkomd door een halfdoorzichtig scherm, dat is geïnspireerd op concepten van celverdeling en voortplanting. Het chique en ronde bargedeelte fungeert als het belangrijkste middelpunt voor VIP-klanten. Dankzij de flexibiliteit van het meubilair kan de ruimte ook worden omgebouwd tot een grote zaal of voor verschillende functies.

Het project begon in februari 2019 als het tweede concept en na de publicatie van de 3D-visualisaties werd het project in 3 maanden gerealiseerd. Het project bevindt zich in een bruisend CBD-gebied in Hong Kong, een ideale locatie voor investeerders en doelgerichte klanten.

Cellulaire deling stelt ons als organismen in staat om te groeien, ons aan te passen, te herstellen, te repareren - te leven. Elke dag sterven er in het menselijk lichaam ongeveer 10 miljard cellen en worden ze vervangen door nieuwe cellen. Dit was een belangrijke inspiratiebron voor het ontwerp.

Dit project combineert een professionele praktijkruimte, seminars, een luxe lounge en een comfortabele marketinghub. Het is een multifunctionele ruimte voor gezondheidsconsultaties, verkoop, professionele seminars en vergaderingen, waarbij de expertise en kennis op het gebied van wereldwijde gezondheidszorg efficiënt worden gepresenteerd. De decoraties en materialen weerspiegelen de essentie van een transformatie naar een gezonde levensstijl.

Het ontwerp van Mason Supreme Healthcare is bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp in 2020. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd vanwege de integratie van beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken. Het draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.

Alle rechten van de afbeeldingen behoren toe aan Louis Choi, 2019.

Let op: Alle intellectuele eigendomsrechten, inclusief auteursrechten en handelsmerken, behoren toe aan Louis Choi, 2019.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Louis Choi
Afbeeldingscredits: Copyrights belong to Louis Choi, 2019
Projectteamleden: Louis Choi
Projectnaam: Mason Supreme
Projectklant: Louis Choi


Mason Supreme  IMG #2
Mason Supreme  IMG #3
Mason Supreme  IMG #4
Mason Supreme  IMG #5
Mason Supreme  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp