Verfrissende Klanken: Randle's Nieuwe Soda Water Verpakking

Bo Yang's Ontwerp Combineert Jeugdige Mode met Gezondheid

In een wereld waar verpakkingen niet alleen beschermen maar ook verleiden, introduceert Bo Yang een innovatief ontwerp voor soda water dat zowel de zintuigen prikkelt als nostalgische herinneringen oproept.

De verpakking van Randle's nieuwste soda water is meer dan een houder; het is een visuele vertelling die de consument meeneemt naar momenten van puur geluk. Ontwerper Bo Yang heeft een verpakking gecreëerd die de verbeelding stimuleert en herinneringen oproept aan vreugdevolle tijden, zoals genieten van een favoriete drankje terwijl muziek de achtergrond vult. Het ontwerp, dat mensen voorstelt die genieten van muziek met hoofdtelefoons, straalt een jeugdige mode, gezondheid en plezier uit, en spreekt daarmee direct de consumptiepsychologie van jongeren aan.

De unieke eigenschappen van dit ontwerp liggen in de creatieve representatie van de verpakking. Het patroonontwerp, dat de ronde lichamen en hoofden van de personages overlapt, symboliseert evenwicht en harmonie. De speelse interpretatie van het woord 'SODA', waarbij de letter A de andere drie letters ondersteunt, lijkt op een balancerende act, wat niet alleen interessant is voor het oog, maar ook het concept van zuur-base-evenwicht visueel overbrengt.

De realisatie van dit ontwerp maakt gebruik van conventionele aluminium drankblikjes, een keuze die zowel praktisch als duurzaam is. Met afmetingen van 65mm bij 65mm bij 120mm is het formaat handzaam en gemakkelijk mee te nemen. De levendige kleuren van de verpakking trekken onmiddellijk de aandacht, terwijl de creatieve en verhalende visuals de prachtige ervaring van het drinken van deze soda oproepen.

Bo Yang stond voor de uitdaging om visuele elementen effectief te gebruiken om de positionering en kenmerken van het product uit te drukken. Na vele ontwerpschetsen is het resultaat een verpakking die potentiële kopers zowel visueel als verbeeldingsvol aanspreekt. Het project, dat in november 2023 in Beijing van start ging en in februari 2024 werd afgerond, is een toonbeeld van geduld en precisie.

De inspanningen van Bo Yang zijn niet onopgemerkt gebleven. Dit ontwerp werd bekroond met de Iron A' Packaging Design Award in 2024, een prijs die wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Deze erkenning bevestigt dat het ontwerp niet alleen voldoet aan de hoogste standaarden, maar ook bijdraagt aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.

De Randle soda water verpakking van Bo Yang is een voorbeeld van hoe design de grenzen van functionaliteit kan overstijgen en een emotionele connectie met de consument kan creëren. Het is een herinnering dat achter elk product een verhaal schuilt dat wacht om ontdekt te worden.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yang Bo
Afbeeldingscredits: Yang Bo
Projectteamleden: Bo Yang
Projectnaam: Randle
Projectklant: Beijing Bofly Design Co.,ltd.


Randle IMG #2
Randle IMG #3
Randle IMG #4
Randle IMG #5
Randle IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp