Langpai Tequ T9: Een Revolutie in Liquorverpakking

Verfijning en Innovatie in de Nieuwe Verpakking van Langpai Tequ T9

De verpakking van Langpai Tequ T9, een ontwerp van He Zhuang, Qiu Lina, Wang Bowei en Yu Jun, markeert een nieuw tijdperk in de wereld van sterke dranken met zijn unieke vormgeving en geavanceerde productietechnologieën.

De inspiratie voor het logo van Langpai Tequ T9 is ontleend aan het embleem van een elite team, wat macht en mannelijke schoonheid symboliseert. De vijf granen – sorghum, tarwe, rijst, kleefrijst en maïs – zijn kunstig verwerkt in het ontwerp, terwijl de schuin oplopende hoeken van de fles de dualiteit van het aroma van de drank benadrukken. De fles is een toonbeeld van de unieke stijl van Langjiu, gelegen in het geboortegebied van sterke aroma's en de kernproductieregio van wereldklasse sausaroma's langs de oevers van de Chishui-rivier.

Langpai Tequ T9 onderscheidt zich door zijn achtzijdige glazen vorm en het innovatieve logo met vijf-granenpatroon. De verpakking is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel, met een luxueuze en elegante dop die bijdraagt aan de exclusieve uitstraling. De fles combineert krachtige aroma's met sausaroma's, waardoor de grenzen van traditionele smaken worden doorbroken. De achterzijde van de fles is voorzien van een gegraveerd zegel dat niet alleen een tactiele grip biedt, maar ook de modieuze aantrekkingskracht verhoogt en het merk meer herkenbaarheid en concurrentievermogen geeft.

De technische specificaties van de Langpai Tequ T9 zijn indrukwekkend. De verpakking maakt gebruik van een minimalistisch ontwerpconcept, met een semi-transparante gespoten glazen fles die de kwaliteit van de drank versterkt. De fles heeft vier prachtig geslepen oppervlakken die zorgen voor een harmonieuze en uniforme visuele compositie. De toepassing van holografische laserpositioneringstechnologie voegt een extra dimensie van kleur en licht toe, wat de ervaring van het openen van de doos verrijkt en tegelijkertijd superieure anti-namaakprestaties biedt.

De handgeschreven "Langpai" op de verpakking versterkt de traditionele brouwkenmerken en bevordert de herkenbaarheid bij de consument. Dit verhoogt niet alleen de toon van het product, maar bereikt ook een hoge mate van eenheid tussen functionaliteit en esthetiek in de T9. De T-vormige officiële dop is semi-transparant en reliëf, en de hals van de dop is versierd met reliëfwerk en roosterpatronen uit de Tang- en Song-dynastie, wat een subtiele luxe uitstraalt die de intellectuele elegantie van een geleerde symboliseert.

Langpai Tequ T9 is een stijlvolle en vernieuwde verpakking voor sterke dranken, die niet alleen voldoet aan de smaak van de gebruiker, maar ook een onderscheidende en buitengewone ervaring biedt. Het ontwerp heeft een Bronzen A' Design Award gewonnen in 2024, een erkenning voor uitmuntende en creatief vindingrijke ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid aantonen en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Wang Bowei,Yu Jun,Wang Chaojun,He Zhuang
Afbeeldingscredits: Wang Bowei,Yu Jun,Wang Chaojun,He Zhuang
Projectteamleden: He Zhuang Qiu Lina Wang Bowei Yu Jun Wang Chaojun
Projectnaam: Langpai Tequ T9
Projectklant: Chengdu Mind-and-Hand Positioning Co., Ltd


Langpai Tequ T9 IMG #2
Langpai Tequ T9 IMG #3
Langpai Tequ T9 IMG #4
Langpai Tequ T9 IMG #5
Langpai Tequ T9 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp