Offesc Design Herdefinieert Skincare met Innovatief INGS Ontwerp

Jason Chan's Visie Combineert Technologie en Natuur in Huidverzorging

Offesc Design, onder leiding van ontwerper Jason Chan, heeft de huidverzorgingsindustrie opgeschud met het revolutionaire ontwerp voor het merk INGS. Dit project is een toonbeeld van innovatie, duurzaamheid en esthetiek, en heeft recentelijk de prestigieuze Iron A' Packaging Design Award in de wacht gesleept.

In de wereld van huidverzorging is het niet alleen de kwaliteit van het product dat telt, maar ook de presentatie ervan. Offesc Design heeft dit begrepen en heeft met INGS een design gecreëerd dat zowel de zintuigen prikkelt als de duurzaamheid bevordert. Het ontwerpteam heeft zich laten inspireren door de precisie van kogels, wat resulteert in verpakkingen die de diepste lagen van de huid symboliseren. Met behulp van architecturale technieken is een multidimensionale presentatie tot stand gekomen die de exclusieve nieuwe technologieën van het merk op een effectieve manier uitdraagt.

INGS onderscheidt zich als een toonaangevend binnenlands huidverzorgingsmerk dat zelfzorg, natuur, authenticiteit en technologie omarmt. Het ontwerpteam heeft uitgebreid onderzoek gedaan en de volledige productlijn van INGS ervaren, waarbij ze actief deelnamen aan discussies over ingrediënten, formules en het gehele productieproces. Hun ervaringen met de producten en de professionaliteit van het merk overtroffen alle verwachtingen.

Wat betreft de realisatie van het ontwerp, heeft Offesc Design gekozen voor milieuvriendelijke materialen. Zo worden plasticvrije logistieke dozen en ritskoeriersdozen gebruikt, en voor schokabsorptie wordt FSC-gecertificeerd honingraatpapier ingezet. De productverpakkingen maken gebruik van soja-inkt, wat bijdraagt aan de afbreekbaarheid.

De technische specificaties van de INGS-producten getuigen van precisie en aandacht voor detail. Van de hydraterende en herstellende lotions tot de intensieve crèmes, elk product heeft zijn eigen unieke afmetingen en gewicht, geoptimaliseerd voor de gebruiker. De verpakkingen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en duurzaam.

De interactie met de INGS-producten is zorgvuldig overwogen. Het ontwerpteam heeft de kernaspecten van het merk geëxtraheerd en vereenvoudigd, resulterend in een visuele presentatie die nauwkeurig aansluit bij de kerntechnologie van het merk. Het project, gestart in juni 2021 en voltooid in december 2022 in Shanghai, is een perfect voorbeeld van hoe design en functionaliteit hand in hand kunnen gaan.

De grootste uitdagingen bij het ontwerp van INGS lagen in het omgaan met een groot aantal SKU's en het handhaven van een consistente kleurstijl. Daarnaast was het essentieel om te voldoen aan nationale huidverzorgingsnormen en tegelijkertijd milieuvriendelijke materialen te gebruiken. Dit project bewijst dat het mogelijk is om een luxueuze uitstraling te combineren met professionele en duurzame praktijken.

Met honderden offline winkels en indrukwekkende verkoopcijfers voor alle productcategorieën, heeft INGS bewezen dat een sterke focus op professionele technologie en duurzaamheid de sleutel is tot succes. Het ontwerpteam van Offesc Design heeft met hun innovatieve benadering en aandacht voor detail een nieuwe standaard gezet in de huidverzorgingsindustrie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ings Yingshu Group
Afbeeldingscredits: Photographer Ings, shanghai, 2022
Projectteamleden: Ings Yingshu Group
Projectnaam: Ings
Projectklant: Ings Yingshu Group


Ings IMG #2
Ings IMG #3
Ings IMG #4
Ings IMG #5
Ings IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp