Sway: Een Barstoel die je Eigen Ritme Volgt

Een Ontwerp van Rou-Yun Ho

Inleiding:

Sway is een unieke barstoel die is geïnspireerd op het fascinerende fenomeen van onbewuste bewegingen die mensen maken wanneer ze in een staat van mentale flow verkeren. Ontwerper Rou-Yun Ho heeft deze observaties omgezet in een designobject dat gebruikers uitnodigt om hun eigen ritme en patronen te verkennen. Met zijn hoge ontwerp en schommelende beweging bevordert Sway een kalme en contemplatieve gemoedstoestand.

Door het gebruik van de hoogte en de unieke sensatie die een barstoel biedt, is Sway voorzien van een pendulum onder de zitting. Dit zorgt voor stabiliteit en gecontroleerd, klein-schalig schommelen, waardoor gebruikers hun eigen ritme kunnen vinden en verkennen. Met zijn hoge ontwerp en schommelende beweging bevordert Sway een kalme en contemplatieve gemoedstoestand.

De productie van Sway omvat traditioneel buigen, handgemaakt lassen, handgemaakt houtbewerken en oppervlaktebehandeling. De afmetingen van de stoel zijn 350x380x855.

De inspiratie voor Sway kwam voort uit het observeren van mensen die onbewuste bewegingen maken wanneer ze in een staat van mentale flow verkeren. Dit intrigerende fenomeen heeft geleid tot het concept van een designobject, met name een barstoel, dat gebruik maakt van de unieke sensatie die een barstoel biedt om een schommelstoel te creëren. Het doel van de stoel is om een ontspannen sfeer te creëren en te helpen bij het bereiken van een staat van gefocust denken.

De productie van Sway omvat traditioneel buigen van buizen en handgemaakt lassen, maar het omzetten van onbewuste bewegingen en mentale flow in een object is het langste en meest doordachte deel van het hele creatieve proces.

Sway is bekroond met de Silver A' Design Award in de categorie Meubelontwerp. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, vakmanschap en innovatie. De stoel wordt geprezen om zijn sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid, en roept positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.

Met Sway kunnen gebruikers hun eigen ritme ontdekken en verkennen. Deze unieke barstoel, geïnspireerd op onbewuste bewegingen en mentale flow, biedt een kalme en contemplatieve ervaring die helpt bij het bereiken van een staat van gefocust denken.

Ontwerper Rou-Yun Ho heeft met Sway een meesterwerk gecreëerd dat zowel functioneel als esthetisch indrukwekkend is. Met zijn unieke eigenschappen en innovatieve ontwerp verdient Sway zeker een plek in de wereld van kunst, architectuur, ontwerp, innovatie en technologie.

Ontdek je eigen ritme en laat je meevoeren door de betoverende beweging van Sway!


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: ROU-YUN HO
Afbeeldingscredits: ROU-YUN HO
Projectteamleden: ROU-YUN HO
Projectnaam: Sway
Projectklant: ROU-YUN HO


Sway IMG #2
Sway IMG #3
Sway IMG #4
Sway IMG #5
Sway IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp