Avion Express: Een Nieuwe Kijk op Inflight Magazines

Een Verfijnd Ontwerp door Salvita Bingelyte

Avion Express, een toonaangevende chartermaatschappij, heeft een nieuw logo en een herontwerp van hun inflight magazine gelanceerd. Het magazine, dat vol staat met interessante interviews en adembenemende foto's van vakantiebestemmingen, biedt ook een menu en een inflight shoppingcatalogus.

Het inflight magazine van Avion Express, ontworpen door Salvita Bingelyte, is een ware lust voor het oog. Het magazine is ontworpen met een eigentijdse en frisse uitstraling, waarbij prachtige fotografie en elegante typografie perfect in balans zijn. Het begint al op de cover, waar een foto van Madeira de hoofdartikel weerspiegelt en de adembenemende schoonheid van Portugal toont, met een panoramisch uitzicht op majestueuze kliffen.

De achterkant van het magazine toont een zorgvuldig samengestelde selectie van het menu en de catalogus, vastgelegd in prachtige foto's van hoge kwaliteit die het water in de mond doen lopen. Elk product, met de nadruk op de koffie, is met zorg gestileerd en voorzien van verschillende texturen. Een subtiele maar speciale touch wordt toegevoegd door de foto van het magazine op de cover van het magazine zelf.

Het elegante lettertype dat in het hele magazine wordt gebruikt, straalt verfijning en stijl uit en vormt een perfecte aanvulling op de prachtige beelden en boeiende inhoud. Elk pagina is doordacht ontworpen om je blik door het magazine te leiden en creëert een naadloze flow die je van begin tot eind geboeid houdt. De unieke lay-out van artikelen en foto's moedigt een visueel boeiende leeservaring aan. Daarnaast worden parfums duidelijk en origineel gepresenteerd.

Het Avion Express inflight magazine is gerealiseerd met behulp van offsetdruktechnologie en heeft de volgende specificaties: een breedte van 163 mm en een hoogte van 242 mm. Het project begon in februari 2022 en werd in april 2022 voltooid in Vilnius, Litouwen.

Salvita Bingelyte heeft met dit ontwerp een uitdagende taak volbracht. Het doel was om een aantrekkelijke magazine lay-out te creëren die zowel reizigers inspireert voor hun volgende trip als entertainment biedt tijdens lange vluchten. Het meest uitdagende was om zevenentwintig parfums op één spread op een creatieve manier te presenteren.

Het Avion Express inflight magazine is een ware blikvanger. Het eigentijdse, frisse en evenwichtige ontwerp nodigt lezers uit om de meest adembenemende hoeken van de wereld te verkennen, van adembenemende reizen naar exotische vakantiebestemmingen.

Dit ontwerp heeft ook erkenning gekregen in de vorm van de Iron A' Design Award in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het Avion Express inflight magazine wordt geprezen vanwege de integratie van industriestandaarden en technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.

Het Avion Express inflight magazine, ontworpen door Salvita Bingelyte, is een ware bron van inspiratie en een genot om te lezen. Het combineert prachtige fotografie, elegante typografie en boeiende inhoud op een unieke en verfijnde manier. Of je nu op zoek bent naar reisinspiratie of gewoon wilt ontspannen tijdens een vlucht, dit magazine biedt het allemaal.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Salvita Bingelyte
Afbeeldingscredits: Salvita Bingelyte (Photographer of Madeira Photos and Stylist of Caffe Cover) Donatas Babenskas (Photographer of Caffe Cover) Erin Hope Stevens (Copywriter)
Projectteamleden: Salvita Bingelyte
Projectnaam: Avion Express
Projectklant: Salvita Bingelyte


Avion Express IMG #2
Avion Express IMG #3
Avion Express IMG #4
Avion Express IMG #5
Avion Express IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp