Nu Us Supplement: Een Minimalistisch Ontwerp voor een Verbeterde Gezondheid

Een Visuele Identiteit Gecreëerd door Salvita Bingelyte

Design studio heeft het merkdesign, de verpakking en de visuals ontwikkeld voor de Nu Us vitaminesupplementen. Als gevolg van de stress en angst van de afgelopen jaren zijn consumenten op zoek naar manieren om hun immuunsysteem te versterken en hun gezondheid te verbeteren. Deze supplementen bestaan uit twee dag- en nachtpillen die zorgen voor een gebalanceerde dagelijkse dosis en maximale opname van vitaminen, ter ondersteuning van de immuniteit gedurende vierentwintig uur.

Het logotype combineert naadloos vier vetgedrukte hoofdletters tot een samenhangend beeld. Gemaakt met een strak en elegant lettertype, is dit logo tegelijkertijd modern en tijdloos, en straalt het professionaliteit, verfijning en kracht uit. Dunne lijnen en scherpe randen geven een gevoel van precisie en aandacht voor detail, terwijl de gelijkmatige ruimte en consistente dikte van de lijnen ervoor zorgen dat het logo gemakkelijk leesbaar en visueel aantrekkelijk is.

De ochtendcapsules zitten in een witte fles, terwijl de nachtcapsules in een zwarte fles worden geplaatst. De verpakking is op een eenvoudige maar elegante manier ontworpen met de kleuren zwart en wit, om de hoogste kwaliteit te weerspiegelen. Daarnaast gebruiken deze ontwerpen eenvoudige zon- en maanvormen in heldergeel om de aandacht te trekken. Geel straalt optimisme, geluk en energie uit, en roept positieve emoties op.

Het merk heeft gekozen voor een minimalistische benadering, met eenvoudige lettertypen en beperkte kleuren om een ontwerp te creëren dat duidelijkheid, functionaliteit en kwaliteit waarborgt. Ondanks de eenvoud onderscheidt het ontwerp effectief tussen de dag- en nachtcapsules, en zorgt het voor een ontspannen en ongecompliceerde uitstraling.

Het ontwerpproces begon in augustus 2022 en werd in februari 2023 voltooid in Vilnius, Litouwen. Gedurende het proces lag de nadruk op het creëren van een product dat een gevoel van rust kon opwekken, in plaats van meer chaos toe te voegen aan een toch al stressvol leven. Het minimalistische ontwerp slaagde erin om een schoon en eenvoudig ontwerp te creëren dat opvalt.

De Nu Us Supplementen hebben de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Grafisch Ontwerp, Illustratie en Visuele Communicatie in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd vanwege de integratie van beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Salvita Bingelyte
Afbeeldingscredits: Salvita Bingelyte
Projectteamleden: Salvita Bingelyte
Projectnaam: Nu Us Supplement
Projectklant: Salvita Bingelyte


Nu Us Supplement IMG #2
Nu Us Supplement IMG #3
Nu Us Supplement IMG #4
Nu Us Supplement IMG #5
Nu Us Supplement IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp