Laat ons samen beter worden

Een persoonlijk project van Chin May Ooi

In mijn dagelijks leven word ik geïnspireerd door de relatie tussen mensen, vooral liefde. YOLO is wat ik in gedachten houd, het helpt me mijn levensdoelen te bereiken. Ik maak persoonlijke illustraties om mijn publiek aan te moedigen zichzelf te zijn en te doen wat ze echt willen.

Liefde kan de wereld beter maken, mensen kunnen samen beter worden. De relatie tussen de wereld en mensen is onzichtbaar. De hele wereld heeft elkaar nodig om een balans te creëren voor de wereld.

De illustraties gaan niet alleen over de relatie tussen mensen onderling, maar ook over de relatie met de natuur. Zoals Krishnamurti zei: "Als je de relatie met de natuur verliest, verlies je de relatie met de mensheid". Veel mensen realiseren zich nog steeds niet hoe belangrijk de relatie tussen mens en natuur is.

De illustraties zijn gemaakt met behulp van schetsen op papier, kleur en afwerking met behulp van Adobe Photoshop.

Door middel van illustraties vertel ik verhalen en breng ik boodschappen over aan het publiek.

Het project begon in 2018 in mijn thuisstad en werd in april 2019 voltooid. Het werd gepubliceerd op Behance op 31 mei 2019 en werd op 12 augustus 2019 door Behance uitgelicht.

De inspiratie voor dit ontwerp komt voort uit het dagelijks leven van mensen en hun reacties op elkaar, evenals de verbindingen en relaties tussen mensen en de natuur.

Een uitdaging bij dit ontwerp was om de boodschap die het kunstwerk/illustratie overbrengt aan het publiek te bepalen voordat ze de uitleg lezen.

Liefde kan de wereld beter maken, mensen kunnen samen beter worden. De relatie tussen de wereld en mensen is onzichtbaar. De hele wereld heeft elkaar nodig om een balans te creëren voor de wereld. De illustraties gaan niet alleen over de relatie tussen mensen onderling, maar ook over de relatie met de natuur. Zoals Krishnamurti zei: "Als je de relatie met de natuur verliest, verlies je de relatie met de mensheid". Veel mensen realiseren zich nog steeds niet hoe belangrijk de relatie tussen mens en natuur is.

Dit ontwerp heeft de Bronzen A' Design Award gewonnen in de categorie Grafisch Ontwerp, Illustratie en Visuele Communicatie in 2021. De Bronzen A' Design Award wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid authentiseren. Ze worden gewaardeerd voor het incorporeren van best practices op het gebied van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie, en tonen sterke technische en creatieve vaardigheden en dragen bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Chin May Ooi
Afbeeldingscredits: Chin May Ooi
Projectteamleden: Chin May Ooi
Projectnaam: Let's Get Better Together
Projectklant: Chin May Ooi


Let's Get Better Together IMG #2
Let's Get Better Together IMG #3
Let's Get Better Together IMG #4
Let's Get Better Together IMG #5
Let's Get Better Together IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp