Ontwerpnaam: Spring

Ontwerper: Navid Ghandili

Inleiding:

De Spring is een multifunctionele stoel die is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen die in kleine ruimtes wonen. Het unieke ontwerp is geïnspireerd op een bloemknop en opent als een bloesem, waardoor het een gevoel van lente oproept. Met slechts één druk op de knop transformeert deze stoel en biedt het gebruikers de mogelijkheid om hun beperkte ruimte optimaal te benutten.

De Spring is gemaakt van hoogwaardig eikenhout in natuurlijke en witte kleuren. Het ontwerp maakt gebruik van ingebouwde compressieveren, die zorgen voor de soepele transformatie van de stoel. Deze multifunctionele stoel kan worden gebruikt als twee stoelen en een tafel, of als een standaard op evenementen. De afmetingen zijn ergonomisch ontworpen om comfort te bieden aan de gebruiker.

De Spring is een resultaat van intensief onderzoek naar het maximaliseren van functionaliteit in kleine ruimtes. Door multifunctionele meubels te ontwerpen, kunnen gebruikers hun beperkte ruimte efficiënter benutten en kleine ruimtes groter laten lijken.

Het ontwerp van de Spring bracht verschillende uitdagingen met zich mee, met name op het gebied van comfort in kleine ruimtes. Door innovatieve technologieën en materialen te gebruiken, is het gelukt om een stoel te creëren die zowel functioneel als ruimtebesparend is.

De Spring is ontworpen door Navid Ghandili en is in januari 2020 gestart in Teheran, Iran. Het project werd in februari 2020 voltooid. Alle auteursrechten behoren toe aan Navid Ghandili.

De Spring heeft ook erkenning gekregen voor zijn uitstekende ontwerp. Het heeft de Golden A' Design Award gewonnen in de categorie Meubelontwerp in 2021. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in hun creativiteit, originaliteit en impact op de wereld.

Met de Spring kunnen mensen met beperkte ruimte genieten van een functioneel en stijlvol meubelstuk dat hun leefruimte optimaliseert. Het unieke ontwerp en de hoogwaardige materialen maken van de Spring een ware blikvanger in elk interieur.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Navid Ghandili
Afbeeldingscredits: Navid Ghandili
Projectteamleden: Navid Ghandili
Projectnaam: Spring
Projectklant: Navid Ghandili


Spring IMG #2
Spring IMG #3
Spring IMG #4
Spring IMG #5
Spring IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp