Spiritus: Een Unieke Aromadiffuser en Digitale Klok

Een Meesterwerk van Designer Vadim Kibardin

Inleiding

De Spiritus is een adembenemende combinatie van een aromadiffuser en een digitale klok, ontworpen door de getalenteerde Vadim Kibardin. Met zijn prachtige verbrande houten uiterlijk, geïntegreerde verlichting, digitale alarmklok en slimme functies, is deze diffuser een ware blikvanger. Maar het is niet alleen de esthetiek die indruk maakt. De Spiritus biedt ook vier verschillende tijdsinstellingen, een 300 milliliter tank en een fluisterstille werking. Laten we eens dieper ingaan op de unieke kenmerken van dit ontwerp.

Body

De Spiritus is niet zomaar een diffuser. Het is een ervaring op zich. Met zijn prachtige verbrande houten uiterlijk brengt het de natuurlijke schoonheid van coniferenbossen, zilte zeewind en de geur van houtskool tot leven. Deze essentiële oliediffuser is de nieuwste trend en dat is niet zonder reden. Het biedt niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar ook een rustgevend effect dankzij het zachte rode licht dat door de zwarte behuizing schijnt, waardoor het lijkt alsof er kolen gloeien.

Maar de Spiritus is meer dan alleen een mooi ontwerp. Het is ook functioneel en veelzijdig. Met vier verschillende tijdsinstellingen (30, 60, 120, 180 minuten) kunt u de diffuser aanpassen aan uw behoeften. Of u nu een snelle sessie wilt voor het slapengaan of een langere sessie om de hele nacht te genieten van de geur, de Spiritus biedt de juiste optie voor u.

De diffuser heeft een inhoud van 300 milliliter, waardoor u voldoende ruimte heeft om uw favoriete essentiële oliën toe te voegen. En het beste van alles is dat het fluisterstil werkt, zodat u kunt genieten van een ontspannende sfeer zonder enige afleiding.

De Spiritus is niet alleen een diffuser, maar ook een digitale klok. Met zijn geïntegreerde alarmfunctie kunt u rustig wakker worden met de geur van vers gezette koffie. Deze functie is ideaal voor degenen die moeite hebben om 's ochtends op te staan.

De Spiritus is gemaakt van hoogwaardige materialen. De behuizing is gemaakt van matzwart ABS-plastic met matrode lichtverspreidende schermen. Het pakket bevat de klok, een afneembare 5 meter lange voedingskabel met een DC-aansluiting voor de klok, een universele voedingsadapter die alle stroomtypen ondersteunt, en een speciale stekker die past op de stopcontacten in de regio waar het gebruikt zal worden.

De Spiritus is ontworpen door Vadim Kibardin en werd gerealiseerd in Praag, Tsjechië. Het project begon in januari 2019 en werd voltooid in januari 2021.

Conclusie

De Spiritus is een meesterwerk van design en functionaliteit. Met zijn unieke verbrande houten uiterlijk, geïntegreerde verlichting, digitale klok en slimme functies is het een ware eyecatcher. Of u nu op zoek bent naar een diffuser, een digitale klok of een kunstobject, de Spiritus voldoet aan al uw wensen. Creëer een ontspannende sfeer in uw huis of kantoor met deze prachtige diffuser en geniet van de voordelen van aromatherapie.

Met de Spiritus heeft Vadim Kibardin een ontwerp gecreëerd dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Het is een ware aanwinst voor elke ruimte en zal zeker de aandacht trekken van iedereen die het ziet.

De Spiritus heeft terecht erkenning gekregen voor zijn uitstekende ontwerp. Het heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Meubelontwerp in 2021. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen.

Met de Spiritus kunt u genieten van de schoonheid van design en de voordelen van aromatherapie, allemaal in één elegant pakket. Waar wacht u nog op? Haal vandaag nog uw eigen Spiritus in huis en transformeer uw omgeving in een oase van rust en ontspanning.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Vadim Kibardin
Afbeeldingscredits: Photographer Nidrabik Midav, Variations, 2020
Projectteamleden: Vadim Kibardin
Projectnaam: Spiritus
Projectklant: Vadim Kibardin


Spiritus IMG #2
Spiritus IMG #3
Spiritus IMG #4
Spiritus IMG #5
Spiritus IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp