Marmo: Een Elegant en Uniek Tegelontwerp

Een Samenwerking tussen Cerrad en La Mania Home

Inleiding

Cerrad en La Mania Home hebben hun liefde voor kunst, mode, reizen en design samengebracht in een ongewone combinatie van keramische tegels en mode. Het resultaat is de Marmo-collectie, een reeks tegels geïnspireerd door de schoonheid van Marokko en Thassos.

De Marmo-tegels zijn gemaakt van duurzaam en tijdloos materiaal, massief geverfd gres. Dankzij de nieuwste technologie zijn de tegels extreem duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in elke ruimte. Met behulp van de LamGea-technologie hebben de tegels een diepe structuur en een perfecte imitatie van het oppervlak van natuursteen met een dikte van slechts 6 mm.

De Marmo-collectie bestaat uit twee kleurvarianten: wit - Thassos en zwart - Marokko. Het witte Thassos weerspiegelt de schoonheid van de Griekse eilanden, met zijn zandstranden en lichtgekleurde gebouwen die contrasteren met de blauwe lucht en het azuurblauwe water. Het zwarte Marokko roept de mysterieuze en mystieke sfeer op van de Arabische nacht en de eindeloze zandduinen van de Sahara.

De Marmo-tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder 120 x 280, 120 x 120, 60 x 120, 80 x 80 en 80 x 160. Ze zijn verkrijgbaar in zowel matte als gepolijste afwerkingen. De tegels zijn vorstbestendig en hebben antislip-eigenschappen, waardoor ze zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt.

De Marmo-collectie is gelanceerd in 2021 tijdens de Cersaie, de grootste internationale vakbeurs voor keramiek en badkameruitrusting in Bologna.

De Marmo-tegels zijn het resultaat van uitgebreid onderzoek en testen om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze zijn slip- en vorstbestendig en voldoen aan de strengste eisen van de industrie.

Het grootste uitdaging bij het ontwerpen van de Marmo-tegels was het vinden van geschikte natuurlijke hulpbronnen en het aanpassen van de technologie om het oppervlak van een 6 mm dikke tegel perfect te laten lijken op dat van natuursteen.

De Marmo-collectie is elegant en uniek. De combinatie van zwart en wit past perfect bij minimalistische of grafische trends. De tegels kunnen prachtig gecombineerd worden met hout, groen en levendige kleuren. Het patroon weerspiegelt de prachtige aderen van marmer en dankzij de innovatieve productietechnologie kunnen de tegels ook buiten worden gebruikt.

Alle auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten behoren toe aan Cerrad Sp. z o.o. De afbeeldingen zijn ter illustratie en de werkelijke uitstraling en kleuren van de producten kunnen enigszins afwijken.

De Marmo-collectie heeft de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Bouwmaterialen en Constructiecomponenten. Deze prijs erkent de uitmuntendheid en innovatie van het ontwerp, evenals de technische kenmerken en artistieke vaardigheid.

Met de Marmo-tegels brengt u een vleugje elegantie en uniekheid in uw interieur. Laat u inspireren door de schoonheid van Marokko en Thassos en creëer een tijdloze en stijlvolle ruimte.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Cerrad Design Team
Afbeeldingscredits: Cerrad Design Team
Projectteamleden: Cerrad x La Mania Home
Projectnaam: Marmo
Projectklant: Cerrad Design Team


Marmo IMG #2
Marmo IMG #3
Marmo IMG #4
Marmo IMG #5
Marmo IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp