KNX Waltz Touch Pad: Een Slimme Bedieningspaneel voor Thuis

Een Elegante en Intuïtieve Oplossing voor Slimme Woningen

Met de KNX Waltz Touch Pad wordt het bedienen van je slimme huis een waar genot. Dit elegante en intuïtieve bedieningspaneel combineert functionaliteit met een verfijnd ontwerp, waardoor het een essentieel onderdeel wordt van elke moderne woning.

De KNX Waltz Touch Pad, ontworpen door Cen Jiayun, Liu Dan, Luo Yi en Peng Yongjian, is geïnspireerd op de elegantie van de wals. Met zijn vloeiende lijnen, real-time feedback en rijke kleuropties is dit bedieningspaneel als een soepele en prachtige dans.

Wat de KNX Waltz Touch Pad onderscheidt van andere bedieningspanelen is de geïntegreerde KNX intelligente controle. Met een ingebouwd scherm en knoppen biedt dit paneel de eerste G-link configuratiemodus in de KNX-wereld. Gebruikers kunnen de functies en kleuren van de knoppen naar eigen wens aanpassen en de knoppen kunnen eenvoudig worden vervangen om aan te sluiten bij verschillende architecturale stijlen.

Het ontwerp van de KNX Waltz Touch Pad is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch. Het onafhankelijke metalen balkontwerp aan de onderkant van het paneel bevat ingebouwde elektronische componenten, waardoor het paneel dunner wordt en tegelijkertijd de merkherkenning wordt versterkt. Het gebruik van 6063 luchtvaartaluminium, anti-vingerafdrukcoating en anodisatie zorgen voor duurzaamheid en een hoogwaardige uitstraling. Bovendien is het paneel volledig aanpasbaar wat betreft kleur en laserpictogrammen, waardoor het perfect kan worden afgestemd op de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker.

De interactie met de KNX Waltz Touch Pad is moeiteloos en intuïtief. Met de eerste G-link configuratiemodus in de KNX-wereld kunnen gebruikers snel de functies en stijlen van de gebruikersinterface aanpassen. De knopbediening kan worden gekoppeld aan het scherm, waarbij het scherm tijdens de bediening dynamische feedback weergeeft. De knoppen kunnen eenvoudig worden verwijderd en vervangen, waardoor het aanpassen van het bedieningspaneel een fluitje van een cent wordt.

Het KNX Waltz Touch Pad-project werd in september 2021 voltooid in Guangzhou. Het ontwerpteam heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoeften van gebruikers en de markttrends. Het resultaat is een bedieningspaneel dat de traditionele lay-out doorbreekt en gebruikers de mogelijkheid biedt om hun eigen unieke ervaring te creëren.

De KNX Waltz Touch Pad is bekroond met de Silver A' Design Award in de categorie Building Materials and Construction Components Design. Deze prestigieuze prijs erkent het innovatieve ontwerp, de technische excellentie en de uitstekende functionaliteit van het bedieningspaneel.

Met de KNX Waltz Touch Pad wordt het bedienen van je slimme huis een elegante en persoonlijke ervaring. Dit bedieningspaneel combineert functionaliteit, esthetiek en gebruiksgemak op een unieke manier, waardoor het een must-have is voor iedereen die zijn huis naar een hoger niveau wil tillen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Guangzhou Video-Star Intelligent Co.,Ltd
Afbeeldingscredits: Cen Jiayun; Liu Dan; Luo Yi; Peng Yongjian
Projectteamleden: Cen Jiayun; Liu Dan; Luo Yi; Peng Yongjian
Projectnaam: KNX Waltz Touch Pad
Projectklant: Guangzhou Video-Star Intelligent Co.,Ltd


KNX Waltz Touch Pad IMG #2
KNX Waltz Touch Pad IMG #3
KNX Waltz Touch Pad IMG #4
KNX Waltz Touch Pad IMG #5
KNX Waltz Touch Pad IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp