Eclipse: Een Luxe Touch Control Panel voor Slimme Huizen

Ontwerp van Seda Palanduz

Inleiding

Eclipse is een innovatief touch control panel dat deel uitmaakt van de opkomende trend van slimme huizen. Dit luxueuze apparaat, ontworpen door Seda Palanduz, biedt niet alleen comfort en gemak, maar creëert ook een verfijnde sfeer in elke ruimte. Met zijn unieke design en geavanceerde functionaliteiten is Eclipse een perfecte aanvulling op elk modern interieur.

Body

Het ontwerp van Eclipse is geïnspireerd op de visie dat alle toekomstige woningen slim zullen zijn. Het apparaat maakt gebruik van een intuïtief touch screen waarmee gebruikers alle verbonden apparaten in hun huis kunnen beheren. Met de bijbehorende mobiele app kunnen gebruikers zelfs op afstand apparaten bedienen zonder van de bank af te hoeven komen. Eclipse is volledig aanpasbaar tijdens de planningsfase en biedt oplossingen op maat voor elk project. Bovendien integreert het naadloos met spraakbesturingsassistenten, waardoor gebruikers al hun verbonden apparaten met hun stem kunnen bedienen.

Eclipse onderscheidt zich door zijn luxueuze uitstraling en verfijnde design. Het combineert organische vormen met geometrische vormen, waardoor een unieke harmonie ontstaat. Het apparaat is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder hoogwaardige metallic en granieten texturen. Hierdoor past Eclipse perfect bij elke interieurstijl en is het tijdloos in zijn design.

Het productieproces van Eclipse is gebaseerd op geavanceerde technologieën. Het apparaat is gemaakt van speciale aluminium profielen die zijn bewerkt met behulp van CNC-machines en met de hand zijn geschuurd om een perfect eindproduct te garanderen. Het kan worden aangepast aan de persoonlijke smaak van de gebruiker met verschillende coatingmethoden en texturen. Dankzij de hoogwaardige materialen en het vakmanschap is Eclipse niet alleen een functioneel apparaat, maar ook een esthetisch hoogstandje.

Conclusie

Eclipse is een innovatief touch control panel dat de toekomst van slimme huizen vertegenwoordigt. Met zijn luxueuze uitstraling, geavanceerde functionaliteiten en aanpasbare design is Eclipse een must-have voor iedereen die op zoek is naar comfort, gemak en stijl in hun huis. Of het nu gaat om het bedienen van apparaten, het creëren van de perfecte sfeer of het integreren van spraakbesturing, Eclipse biedt de ultieme oplossing voor een slimme en verfijnde levensstijl.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Seda Palanduz
Afbeeldingscredits: erhan kilimcigöldelioğlu
Projectteamleden: seda palanduz tuna palanduz
Projectnaam: Eclipse
Projectklant: Seda Palanduz


Eclipse IMG #2
Eclipse IMG #3
Eclipse IMG #4
Eclipse IMG #5
Eclipse IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp