Revolutionaire N1 Schuifdeur Herschrijft Ruimtebeleving

Wei Xu en Tiantian Xu's minimalistische ontwerp innoveert met elegantie

De N1 Linear Rail Sliding Partition Door, een creatie van ontwerpers Wei Xu en Tiantian Xu, markeert een nieuw tijdperk in de wereld van panoramische deuren met zijn ultrasmalle vormgeving en visuele expansie.

In een streven naar visuele expansie en minimalistische elegantie, hebben Wei Xu en Tiantian Xu de N1 Linear Rail Sliding Partition Door ontworpen. Deze schuifdeur, geïnspireerd door het concept van 'afzondering', doorbreekt traditionele kaders en vormen met een 6mm minimalistische lineaire vorm. Hiermee wordt de verbeelding geprikkeld en de visuele ervaring opnieuw vormgegeven. De verfijnde lijnen en het onbelemmerde uitzicht creëren een stijlvolle, luxueuze ambiance en bieden nieuwe mogelijkheden voor de ruimte.

De N1 onderscheidt zich door zijn 6mm minimalistische lineaire railontwerp, gecombineerd met een ultradun frame waarin alle accessoires zijn geïntegreerd. Dit resulteert in een esthetisch en verfijnd lijnenspel en een ongehinderd uitzicht. Innovatieve constructies elimineren veiligheidsrisico's en behouden tegelijkertijd een aantrekkelijke en praktische vorm.

Het productieproces van de N1 maakt gebruik van 8mm helder, dromerig Parijs geëtst glas en een premium aluminium frame. Het baanbrekende 6mm minimalistische lineaire railontwerp stapt af van traditionele kaders, waardoor een minimalistische, luxueuze uitstraling ontstaat. Het bootvormige handvat versterkt de esthetische lijnenspel. Grote glaspanelen verbeteren de lichtdoorlatendheid en creëren een stijlvol, high-end gevoel.

De N1 kan volledig worden aangepast aan verschillende ruimtevereisten en woonstijlen, waardoor het breed inzetbaar is in zowel residentiële als commerciële ruimtes. Of het nu gaat om keukens, woonkamers, binnenbalkons, studeerkamers, kleedkamers of lounges, kantoren en dansstudio's, de N1 biedt een veelzijdige oplossing.

De interactie met de N1 is ontworpen voor gebruiksgemak, met een licht-spanning en bufferdempingssysteem dat het openen en sluiten van deuren vergemakkelijkt en de impact van het sluiten dempt. Een innovatief anti-zwaai rolontwerp en precisie uitlijncomponenten voorkomen dat deurpanelen zwaaien, waardoor het schuiven soepeler verloopt. De snellosstructuur van de pulleycomponent maakt montage en demontage eenvoudiger en onderhoudsvriendelijker.

De N1, voltooid in maart 2023 in Zhongshan, is het resultaat van uitgebreid onderzoek naar de behoeften van jonge consumenten. Het ontwerp speelt in op de vraag naar esthetiek en personalisatie, met een 6mm minimalistisch railontwerp en een 4mm ultrasmalle kier, wat zorgt voor een lichtere en onbelemmerde uitstraling. De innovatieve constructies bieden een nieuwe ontwerpvisie voor de industrie en overwinnen de uitdagingen van ultrasmal design.

De N1 Linear Sliding Partition Door is bekroond met de Bronzen A' Design Award in de categorie Bouwmaterialen en Constructiecomponenten in 2024, als erkenning voor zijn uitmuntendheid en creatieve vindingrijkheid. Deze prijs benadrukt de combinatie van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie, en draagt bij aan een betere levenskwaliteit.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Guangdong Rosery Home Furnishings Co.Ltd
Afbeeldingscredits: Guangdong Rosery Bath Equipment Co.,Ltd
Projectteamleden: Wei Xu, Tiantian Xu
Projectnaam: N1 Linear Rail Sliding
Projectklant: Guangdong Rosery Bath Equipment Co.,Ltd


N1 Linear Rail Sliding  IMG #2
N1 Linear Rail Sliding  IMG #3
N1 Linear Rail Sliding  IMG #4
N1 Linear Rail Sliding  IMG #5
N1 Linear Rail Sliding  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp