Innovatie en Esthetiek Versmelten in Klax's Kazbegi

Klax's Kazbegi: Een Symfonie van Natuur en Italiaans Design

De Kazbegi porseleinen plaat van Klax is een toonbeeld van innovatie en esthetiek, geïnspireerd door de natuurlijke pracht van de berg Kasbeck en verrijkt met Italiaanse designverfijning.

De essentie van de natuurlijke omgeving wordt gevat in de Kazbegi porseleinen plaat, een product dat de robuuste elegantie van berglandschappen naar binnen brengt. Klax, een merk dat bekend staat om zijn innovatieve benadering van interieurmaterialen, heeft een unieke textuur ontwikkeld die de illusie van echte steen perfect nabootst. Deze technologie, een patent van Klax, zorgt ervoor dat de oppervlaktetextuur van de platen een natuurgetrouwe uitstraling heeft.

De samenwerking met Tecnografica, een vooraanstaand Italiaans designbureau, stelt Klax in staat om de verfijning en luxe van Italiaans design te verweven met de kracht en puurheid van porselein. Het resultaat is een minimalistisch Italiaans esthetisch tafereel dat zich onderscheidt door zijn eenvoud en artistieke diepgang. Deze fusie van Italiaanse designtraditie en innovatieve materialen creëert een unieke woonervaring.

De realisatie van de Kazbegi plaat maakt gebruik van geavanceerde digitale maltechnologie 3.0. Deze techniek omvat het scannen van steenpatronen met een camera die dezelfde resolutie heeft als wereldberoemde schilderijen, waardoor de natuurlijke schoonheid van steen tot in het kleinste detail wordt gerepliceerd. De technologie achter de Kazbegi plaat illustreert Klax's streven naar perfectie en hun vermogen om de meesterwerken van de natuur te evenaren.

Met een indrukwekkend formaat van 3200 bij 1600 millimeter biedt de Kazbegi plaat een naadloze overgang van vloer naar muur, waardoor het een ideale keuze is voor een breed scala aan interieurtoepassingen. De subtiele marmeren textuur en natuurlijke kleurschakeringen verrijken de leefruimte en nodigen uit tot een geavanceerde levensstijl en esthetiek.

Klax biedt niet alleen een product, maar een complete oplossing voor interieurdecoratie met porseleinen platen. Van gepersonaliseerde klantenservice tot een allesomvattende levering van bestellingen, logistiek en installatie, Klax streeft ernaar om de consument een naadloze ervaring te bieden bij het realiseren van hun ideale thuisomgeving.

De Kazbegi plaat, ontworpen en op de markt gebracht in 2023, is een weerspiegeling van Klax's toewijding aan onderzoek en ontwikkeling. Het product is niet alleen een toonbeeld van esthetische schoonheid, maar biedt ook op maat gemaakte oplossingen die de natuurlijke textuur en menselijke warmte samenbrengen in een harmonieus thuisontwerp.

De uitdagingen bij het creëren van de Kazbegi plaat waren aanzienlijk, maar Klax heeft deze met succes overwonnen door het gebruik van Spaans-importeerde Torrecid inkt en een geavanceerde 18-kanaals 3D inkjetmachine. Deze technologieën stellen Klax in staat om de kleuren van de steen met uiterste precisie te reproduceren, wat resulteert in een rijkere en nauwkeurigere kleurweergave.

Klax, gevestigd in Foshan, China, is een internationaal erkend merk gespecialiseerd in hoogwaardige originele porseleinen platen. Met geavanceerde productiefaciliteiten en een leidende positie in de productie van onderscheidende porseleinen platen, creëert Klax modebewuste producten die een nieuwe standaard zetten voor thuisbeleving.

De Kazbegi plaat heeft de prestigieuze Zilveren A' Design Award gewonnen in de categorie Bouwmaterialen en Bouwcomponenten in 2024. Deze onderscheiding wordt toegekend aan topontwerpen die blijk geven van creativiteit, professionaliteit en innovatie, en die een opmerkelijk niveau van uitmuntendheid en positieve emoties teweegbrengen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: KLAX
Afbeeldingscredits: KLAX
Projectteamleden: KLAX
Projectnaam: Kazbegi
Projectklant: KLax


Kazbegi IMG #2
Kazbegi IMG #3
Kazbegi IMG #4
Kazbegi IMG #5
Kazbegi IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp