Vshape Mattina: Houtachtige stenen tegels voor een moderne en veelzijdige inrichting

Ontworpen door Cerrad

Inleiding:

De Vshape Mattina is een innovatieve oplossing voor liefhebbers van houtachtige stenen tegels die een trap willen creëren met behulp van één element. Met behulp van unieke technologie heeft Cerrad treden ontwikkeld die perfect passen bij hun wand- en vloertegels, waardoor samenhangende en harmonieuze ontwerpen mogelijk zijn. Deze moderne, ecologische, functionele en veelzijdige Vshape tegels worden gemaakt met een dubbel bakproces, wat zorgt voor extra stevigheid. Cerrad is een van de twee fabrikanten ter wereld die deze technologie gebruikt.

Body:

De Vshape tegels combineren de voordelen van hout met de functionaliteit van stenen. Het ontwerp bootst op prachtige wijze de uitstraling en structuur van hout na. Het is moeilijk om het verschil te zien met echt hout, en het typische vloerplankformaat geeft het nog meer geloofwaardigheid. Deze tegels zijn een uitstekend alternatief voor natuurlijk hout, dat weliswaar mooi is, maar niet zo functioneel en duurzaam als steen. Afhankelijk van de gekozen tegelkleur kan de sfeer en uitstraling van de ruimte eenvoudig worden aangepast.

De Vshape Mattina tegels worden gemaakt met behulp van de gres technologie. Dankzij deze innovatieve technologie wordt de Vshape trede gemaakt van één keramisch element, waarbij de uiteindelijke vorm wordt gecreëerd door het buigen van de neus tijdens de tweede bakfase. Met deze speciale productietechnologie heeft Cerrad een trede van 120 cm lang kunnen maken.

De Vshape tegels hebben uitstekende technische eigenschappen, waardoor ze stabiel, vorstbestendig, slipbestendig en bestand zijn tegen elementen en scheuren. Dit maakt ze ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik, zoals trappen, terrassen, vensterbanken, balkons en zelfs industriële gebouwen. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en behouden hun uiterlijk en technische eigenschappen, zelfs wanneer ze worden blootgesteld aan de elementen. De tegels hebben een afmeting van 30 x 120, zijn verkrijgbaar in vijf kleurtinten, hebben een gestructureerd oppervlak, een matte afwerking en een dikte van 5 cm / 0,8 cm.

De Vshape Mattina tegels zijn sinds 2017 verkrijgbaar en werden voor het eerst gepresenteerd tijdens de grootste internationale vakbeurs voor keramiek en badkameruitrusting - Cersaie, in Bologna. Ze zijn uitvoerig getest om te voldoen aan de vereiste prestatieparameters, zoals slip- en vorstbestendigheid. Cerrad heeft verschillende certificaten en prijzen ontvangen voor de hoge kwaliteit van hun producten.

Conclusie:

Met de Vshape Mattina tegels biedt Cerrad een unieke en veelzijdige oplossing voor het creëren van moderne en harmonieuze ontwerpen. Deze houtachtige stenen tegels combineren de warmte en uitstraling van hout met de duurzaamheid en functionaliteit van stenen. Of het nu gaat om een trap, terras, vensterbank of balkon, de Vshape Mattina tegels zorgen voor een prachtige en onderhoudsvriendelijke afwerking. Met hun uitstekende technische eigenschappen en diverse kleuropties bieden deze tegels eindeloze mogelijkheden voor interieur- en exterieurontwerpen.

Afbeeldingscredits: Alle auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten behoren toe aan Cerrad Sp. z o.o. De bijgevoegde bestanden zijn alleen ter illustratie, waardoor de werkelijke uitstraling en kleuren van de producten enigszins kunnen afwijken van de afbeeldingen.

Awards en onderscheidingen: De Vshape Mattina tegels hebben in 2021 de Zilveren A' Design Award gewonnen in de categorie Bouwmaterialen en Constructiecomponenten. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen van topkwaliteit die uitblinken in creativiteit, vakmanschap en innovatie. De Vshape Mattina tegels zijn erkend vanwege hun uitstekende technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid, en ze brengen positieve gevoelens, verbazing en bewondering teweeg.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Cerrad Design Team
Afbeeldingscredits: All the copyrights and intellectual property rights belong to Cerrad Sp. z o.o. The attached files are for illustration purposes only, hence the actual appearance and colours of products may slightly differ from those presented in the pictures.
Projectteamleden: The project team: Cerrad
Projectnaam: Vshape Mattina
Projectklant: Cerrad Design Team


Vshape Mattina IMG #2
Vshape Mattina IMG #3
Vshape Mattina IMG #4
Vshape Mattina IMG #5
Vshape Mattina IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp