Future Ideal City Experience Hall: Een Venster naar de Toekomst

Een Futuristische Beleving van Architectuur en Technologie

Gelegen in het Haizhu District van Guangzhou City, ontvangt de Future Ideal City Experience Hall een enorme stroom bezoekers. Als een showcase van toekomstige woningen introduceert het de concept van "Future Cloud City" in de ruimte. Met de toekomst, technologie en eenvoud als belangrijkste stijlen, creëert het een poort met het nieuwe ontwerpconcept, dat ook dient als een doos vol mijmeringen naar de toekomst.

De Future Ideal City Experience Hall creëert verschillende niveaus van interactie tussen het verleden en de toekomst, mensen en architectuur, mensen en mensen, en mensen en woningen. Het doorbreekt de grens tussen de ruimte en de straten, verrijkt de lagen en texturen tussen beide, en voltooit zo de definitie van de toekomst.

De buitenste gevel is een combinatie van spiegeloppervlakken en metalen om spanning en een gevoel van toekomst in de hele ruimte te brengen. Het gebruik van roestvrijstalen spiegels vergroot het visuele gevoel van de ruimte. De tussenruimte begeleidt het zicht met materiaalveranderingen. De lagere ruimte gebruikt de bol om dynamiek toe te voegen aan de serieuze lineaire ruimte.

De willekeurig gestapelde Abs vierkante buizen presenteren de vorm van wolken, en dergelijke showcase-apparaten realiseren de dialoog binnen en buiten de ruimte, brengen het thema naar voren en belichamen tegelijkertijd het concept van de toekomstige stad op een bijzondere manier.

Het project is ontworpen om een gevoel van de toekomst te presenteren. Daarom hebben we gekozen voor roestvrijstalen spiegels om de ruimte te vergroten en uit te rekken, waardoor mensen zich ondergedompeld voelen in een soort sciencefictionomgeving. Tegelijkertijd voegen we ook elementen van schoonheid toe aan de ruimte. De blauwe poppen zijn als schattige vrienden uit de toekomst, die warmte en vriendelijkheid tonen. Deze ruimte maakt de toekomst cool, vriendelijk en mooi.

Het project begon in juli 2020 in Guangzhou en werd in oktober 2020 voltooid. Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar de behoeften van de klant en de concepten van "Future Cloud City". Het doel was om meer aandacht te trekken en potentiële kopers aan te trekken. Het gebruik van roestvrijstalen spiegels als hoofdmateriaal weerspiegelt niet alleen een gevoel van de toekomst, maar ook de relaties tussen mensen, mensen en ruimte, en mensen en de samenleving. Mensen kunnen erin staan en de eindeloze mijmeringen van de toekomst voelen.

Het ontwerp van de Future Ideal City Experience Hall is een combinatie van futurisme, technologie en eenvoud. Het gebruik van roestvrijstalen spiegels vergroot en vergroot de visuele ruimte. De ruimte biedt een sfeer waarin mensen kunnen nadenken over en de toekomst kunnen voelen, om een visueel gevoel te krijgen van de toekomstige stad. De verschillende functionele gebieden worden op een natuurlijke manier gepresenteerd, waardoor alles natuurlijk aanvoelt. Decoraties zoals blauwe poppen voegen schattigheid en warmte toe aan de ruimte. Het ontwerp draait om reflectie, interactie, aanraking en gevoel.

De Future Ideal City Experience Hall is bekroond met de Zilveren A' Design Award in 2021 in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp. Deze prestigieuze onderscheiding wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, technische kenmerken en artistiek vakmanschap. Het ontwerp wekt bewondering op vanwege zijn sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid, en introduceert positieve gevoelens, verbazing en verwondering.

Beeldcredits:

Afbeelding #1: Fotograaf Allen Dai, Future Ideal City, 2020.

Afbeelding #2: Fotograaf Allen Dai, Future Ideal City, 2020.

Afbeelding #3: Fotograaf Allen Dai, Future Ideal City, 2020.

Afbeelding #4: Fotograaf Allen Dai, Future Ideal City, 2020.

Afbeelding #5: Fotograaf Allen Dai, Future Ideal City, 2020.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Haiman Zhang
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Allen Dai, Future Ideal City, 2020. Image #2: Photographer Allen Dai, Future Ideal City, 2020. Image #3: Photographer Allen Dai, Future Ideal City, 2020. Image #4: Photographer Allen Dai, Future Ideal City, 2020. Image #5: Photographer Allen Dai, Future Ideal City, 2020.
Projectteamleden: Zihui Chen Ying Tang
Projectnaam: Future Ideal City
Projectklant: Haiman Zhang


Future Ideal City IMG #2
Future Ideal City IMG #3
Future Ideal City IMG #4
Future Ideal City IMG #5
Future Ideal City IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp