WHATER: Een Minimalistisch Ontwerp voor een Hyaluronzuur Drankje

Een Innovatieve Verpakking voor een Gezonde Levensstijl

Water Capsule, ontworpen door Bloomage Biotechnology Corporation Limited, is een minimalistisch ontwerp voor een hyaluronzuur drankje dat de gezondheid en schoonheid van binnenuit bevordert. Met zijn unieke eigenschappen en doordachte ontwerp is WHATER een must-have voor iedereen die op zoek is naar een gezonde en stralende huid.

WHATER, geproduceerd door Bloomage Biotech, is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling op het gebied van hyaluronzuur. Bloomage Biotech is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van hyaluronzuur en heeft met WHATER een innovatieve formule ontwikkeld. Dit hyaluronzuur drankje is bedoeld voor dagelijks gebruik en bevat een minimalistische formule die de huid van binnenuit hydrateert en verzorgt.

Hyaluronzuur is een natuurlijke moisturizer die van nature in het lichaam voorkomt. Het heeft het vermogen om tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vast te houden. Met WHATER kunnen mensen hun hyaluronzuurinname aanvullen terwijl ze water drinken, waardoor ze een stralende huid krijgen van binnenuit.

De verpakking van WHATER is net zo innovatief als het product zelf. De fles en de dop worden geproduceerd met behulp van spuitgiet- en blaasprocessen, terwijl het etiket wordt gemaakt met zeefdruk- en achterdrukprocessen. De capsulevormige fles is gemaakt van PET, terwijl de binnenste en buitenste capsulevormige hoes gemaakt zijn van PP. Met een afmeting van 60mm*60mm*168mm is de fles draagbaar en handig in gebruik.

De verpakking van WHATER is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het minimalistische ontwerp met het blauwe waterdruppel-etiket op de fles weerspiegelt niet alleen de eigenschappen van het product, maar ook de jeugdige uitstraling die het wil overbrengen. De matte textuur van de capsulevormige buitenste hoes zorgt voor een prettig gevoel in de hand en maakt het gemakkelijk vast te houden. Het transparante etiket in het midden benadrukt het thema van het merk en maakt het ontwerp compleet.

Met zijn draagbare formaat kan WHATER gemakkelijk worden meegenomen in tassen en zakken, zodat gebruikers altijd en overal kunnen genieten van de hydraterende voordelen van hyaluronzuur. Het ergonomische ontwerp van de fles zorgt voor een goede grip en maakt het gebruiksgemak compleet.

WHATER werd gelanceerd in maart 2021 in Beijing en werd in augustus van hetzelfde jaar voltooid. Het maakte zijn debuut op de China Cosmetic Summit in Shanghai in september 2021. Het ontwerpteam van Bloomage Biotechnology Corporation Limited heeft intensief onderzoek gedaan naar hyaluronzuur en heeft innovatieve technieken toegepast om ervoor te zorgen dat WHATER schoon en veilig is voor consumptie.

Met zijn unieke eigenschappen en doordachte ontwerp heeft WHATER al erkenning gekregen in de vorm van de Bronze A' Design Award in 2022. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en innovatie en bijdragen aan een betere kwaliteit van leven.

WHATER is niet zomaar een hyaluronzuur drankje, het is een lifestyleproduct dat de gezondheid en schoonheid van binnenuit bevordert. Met zijn minimalistische ontwerp en innovatieve formule is WHATER een must-have voor iedereen die streeft naar een gezonde en stralende huid.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: WHATER of BLOOMAGE BIOTECH
Afbeeldingscredits: WHATER of BLOOMAGE BIOTECH
Projectteamleden: Managing Director: Lu Gao Copartner: Lei Wang Majordomo: Ludan Fan Manger: Gang Wang Senior designer: Jianping Sheng
Projectnaam: WHATER
Projectklant: WHATER of BLOOMAGE BIOTECH


WHATER IMG #2
WHATER IMG #3
WHATER IMG #4
WHATER IMG #5
WHATER IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp