Effortless: Een Precies Aangepast Haarverzorgingsmerk

Verpakking Design door E2W Studio

Effortless is het eerste precies aangepaste haarverzorgingsmerk in China. Met meer dan 300 op maat gemaakte en precieze haarverzorgingsoplossingen, voldoet het aan de gepersonaliseerde behoeften van consumenten met verschillende haartypes, leefomgevingen en stylinggewoonten.

Het ontwerp van Effortless is geïnspireerd op de harmonie tussen data-algoritmen en natuurlijke essentiële oliën. Door de combinatie van data-schema's en natuurlijke formuleringen worden conflicten en verzoeningen gerealiseerd.

De verpakking van Effortless is ontworpen met zowel functionaliteit als esthetiek in gedachten. Elk element van de verpakking heeft een specifieke functie en draagt bij aan een optimale gebruikerservaring. Het logo is vormgegeven met een humanistisch schreefloos lettertype dat zowel modern als eenvoudig is. Het combineert de eigenschappen van een schreefloos lettertype met de zachte schoonheid van veranderende lijnen, wat perfect past bij de merkstijl van Effortless.

Het merksymbool combineert de initiaal "E" met een precieze schaalverdeling, waardoor de merknaam wordt verbonden met het merkconcept. Dit symboliseert de nauwkeurigheid en personalisatie die Effortless biedt aan haar klanten.

De verpakking van Effortless heeft een afmeting van 52 mm breed, 52 mm diep en 190 mm hoog. Deze compacte en handige afmetingen maken het gemakkelijk om het product mee te nemen en op te bergen.

Het ontwerpproces van Effortless was gebaseerd op diepgaand onderzoek naar oosterse esthetiek. Door de oosterse esthetiek te combineren met een internationale stijl, is een uniek ontwerp gecreëerd dat zowel lokaal als wereldwijd aanspreekt.

Effortless is ontwikkeld in 2021 en heeft sindsdien veel erkenning gekregen. Het ontwerp heeft de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Verpakkingsdesign. Deze prijs erkent het buitengewone vakmanschap, de innovatie en de artistieke vaardigheden die in het ontwerp zijn verwerkt.

Met Effortless wordt haarverzorging een persoonlijke en precieze ervaring. Het merk combineert data en natuurlijke ingrediënten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van elke individuele consument.

Ontdek de schoonheid van Effortless en ervaar de perfecte harmonie tussen wetenschap en natuur.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Hengchen Shi
Afbeeldingscredits: N/A
Projectteamleden: Hengchen Shi
Projectnaam: Effortless
Projectklant: Hengchen Shi


Effortless IMG #2
Effortless IMG #3
Effortless IMG #4
Effortless IMG #5
Effortless IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp