Pindao Tiancheng: Een Uniek Ontwerp Geïnspireerd door Taoïstische Cultuur

Een Liquor Packaging Design van Jun Li

Inleiding

Pindao Tiancheng, een bekend merk in de drankindustrie, heeft een uniek ontwerp gelanceerd dat geïnspireerd is door de rijke Taoïstische cultuur. Het ontwerp, gemaakt door Jun Li, is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook diep geworteld in de filosofie van het Taoïsme. Dit artikel zal de unieke kenmerken en de productie van dit ontwerp belichten.

Body

De fles van Pindao Tiancheng is ontworpen in de vorm van het cijfer "1", wat niet alleen de Taoïstische cultuur weerspiegelt, maar ook het kernverkooppunt van het product benadrukt. Het ontwerp is zeer gedifferentieerd en esthetisch, wat consumenten aantrekt. Na gebruik kan de fles ook dienen als een prachtige decoratie of vaas. Het ontwerp is dus niet alleen functioneel, maar ook veelzijdig.

Wat dit ontwerp echt uniek maakt, is de creatieve benadering van de oosterse "Tao" cultuur. Volgens de Taoïstische filosofie is Tao de oorsprong van alles; het bevat alles in het universum. Het ontwerp van de fles als het cijfer "1" weerspiegelt de Taoïstische gedachte van het vermengen van alles tot één. Dit concept van eenheid en eenvoud wordt weerspiegeld in de ontwerptaal en draagt bij aan de merkconnotatie van Pindao Tiancheng.

De fles wordt gemaakt door glas te bespuiten met kleur en het patroon te bakken. De doos is gemaakt van speciaal papier dat is verguld om reliëf te creëren. Met deze productietechnieken wordt ervoor gezorgd dat het ontwerp tot in de kleinste details tot leven komt.

De specificaties van de doos zijn 150 mm x 120 mm x H300 mm en de doos wordt vanaf de zijkant geopend. Dit maakt het gemakkelijk om het product te presenteren en zorgt voor een goede productervaring voor de consument.

Conclusie

Het Pindao Tiancheng-ontwerp, gemaakt door Jun Li, is een prachtig voorbeeld van hoe kunst, design en cultuur samenkomen. Het ontwerp, geïnspireerd door de Taoïstische filosofie, weerspiegelt de merkconnotatie van Pindao Tiancheng en trekt consumenten aan door zijn unieke esthetiek en functionaliteit. Met zijn diepe wortels in de Taoïstische cultuur en zijn verfijnde productie is dit ontwerp een ware blikvanger in de drankindustrie.

Dit ontwerp heeft ook erkenning gekregen in de vorm van de Bronze A' Design Award in de categorie Packaging Design. Deze prestigieuze prijs erkent de creatieve en technische vaardigheden van het ontwerp en de bijdrage ervan aan de verbetering van de kwaliteit van het leven. Het Pindao Tiancheng-ontwerp is een ware viering van kunst, design en cultuur.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: jun li
Afbeeldingscredits: jun li
Projectteamleden: Jun Li
Projectnaam: Pindao Tiancheng
Projectklant: jun li


Pindao Tiancheng IMG #2
Pindao Tiancheng IMG #3
Pindao Tiancheng IMG #4
Pindao Tiancheng IMG #5
Pindao Tiancheng IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp