Airo-5G: Een Innovatieve Intelligente Airconditioner

Een Unieke Samensmelting van Functionaliteit en Stijl

De Airo-5G is een revolutionaire intelligente airconditioner ontworpen door Lei Xiao. Met zijn unieke vormgeving en geavanceerde technologie biedt dit apparaat een frisse en comfortabele leefomgeving. Geïnspireerd door de karstgrotten in Zuidwest-China, combineert de Airo-5G functionaliteit met een esthetisch ontwerp.

De Airo-5G is een compacte airconditioner die de functies van een airco, ventilator, luchtreiniger en luchtbevochtiger combineert. Met verschillende plaatsingsmogelijkheden kan de gebruiker eenvoudig schakelen tussen deze functies, waardoor een natuurlijke en frisse sfeer wordt gecreëerd. Daarnaast optimaliseert de Airo-5G zijn functies door middel van 5G en Artificial Intelligence, waardoor het apparaat zich aanpast aan verschillende gebruiksscenario's.

De Airo-5G is ontworpen met het oog op zowel thuisgebruik als op kantoor en op reis. Het apparaat biedt een nieuwe en innovatieve benadering van de functionaliteit van slimme apparaten. Door de integratie van de nieuwste technologieën en het gebruik van software systemen, biedt de Airo-5G een geavanceerde gebruikerservaring. Met behulp van het ZigBee Internet of Things systeem, een tweewegs-feedbacksysteem en deep learning technologie, kan de Airo-5G zich continu verbeteren en aanpassen aan de behoeften van de gebruiker.

De Airo-5G is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het ontwerp is geïnspireerd op de unieke vormen van karstgrotten, met een dislocatie en symmetrische structuur die een sterke Chinese esthetische concept weerspiegelt. Met zijn slanke en elegante vormgeving past de Airo-5G perfect in elk interieur.

De Airo-5G is uitgerust met een C-type filterelement dat 99,5% van de PM2.5-deeltjes in de lucht kan filteren, waardoor een gezonde en schone omgeving wordt gecreëerd. Het apparaat is ontworpen met het oog op duurzaamheid en efficiëntie, en maakt gebruik van de nieuwste technologieën om een optimale luchtkwaliteit te garanderen.

De interactie met de Airo-5G is eenvoudig en intuïtief. Door middel van verschillende plaatsingsmethoden kan de gebruiker eenvoudig schakelen tussen de verschillende functies. Daarnaast kan de Airo-5G via het mobiele telefoonsysteem de anonieme gezondheidsinformatie van de gebruiker verwerken, waardoor een gezonde en gepersonaliseerde airconditioningervaring wordt geboden.

De Airo-5G is ontwikkeld en gelanceerd in Wuxi Jiangnan University en heeft sindsdien veel erkenning gekregen. Het apparaat is tentoongesteld in Shanghai en heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Heating, Ventilation, and Air Conditioning Products Design.

Met zijn unieke combinatie van functionaliteit, esthetiek en geavanceerde technologie is de Airo-5G een baanbrekende airconditioner die een nieuwe standaard zet voor slimme apparaten in de 5G-tijdperk. Het biedt een frisse en comfortabele leefomgeving en draagt bij aan een duurzame toekomst.

Afbeelding Credits: Designer Lei Xiao, "Ario 5G Intelligent Air Conditioner", 2021.

Intellectueel Eigendomsbericht: Multifunctionele airconditioner, ZL 2021 2 0511874.9, Xiao Lei, 2021, jurisdictie van het octrooi voor gebruiksmodel.

Awards en Erkenning: Deze ontwerp heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Heating, Ventilation, and Air Conditioning Products Design in 2022. De Bronze A' Design Award wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit. Deze ontwerpen combineren best practices op het gebied van kunst, wetenschap, design en technologie en dragen bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Lei Xiao
Afbeeldingscredits: Designer LeiXiao,“Ario 5G Intelligent Air Conditioner”,2021.
Projectteamleden: Lei Xiao
Projectnaam: Ario
Projectklant: Lei Xiao


Ario IMG #2
Ario IMG #3
Ario IMG #4
Ario IMG #5
Ario IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp