Hua Ping: Een Unieke Elektrische Verwarming met Traditionele Chinese Esthetiek

Een Innovatief Ontwerp van Jipin Industrial Design

Inleiding:

De Hua Ping is een elektrische verwarming die is geïnspireerd op de Chinese kamerschermen. Het combineert moderne ontwerptaal en materialen met de verwarmingstechnologie van grafeen om een stille maar warme decoratie te bieden in elke ruimte. Dit unieke ontwerp is gerealiseerd door het gerenommeerde ontwerpteam van Jipin Industrial Design en belichaamt de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

De Hua Ping is een elektrische verwarming die gebruikmaakt van zowel hoge als lage temperatuur grafeentechnologie. Het lage temperatuur grafeen heeft therapeutische effecten, terwijl het hoge temperatuur grafeen een verwarmend effect heeft. Hierdoor kan de Hua Ping zowel in huiselijke omgevingen als in hotels en openbare ruimtes worden geplaatst. Het is niet alleen een functioneel apparaat, maar ook een prachtig kunstwerk met een verwisselbaar porseleinen patroon in het midden.

De Hua Ping wordt vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën. Tijdens de productie wordt een gedetailleerde beoordeling van het materiaalgewicht uitgevoerd. Het frame is gemaakt van lichtgewicht aluminiumlegering en de beugel is vervaardigd met behulp van aluminium spuitgiettechnologie, waardoor het product stabiel op de grond staat. Met geanodiseerde plating heeft de behuizing een prachtige kleur en metallic glans.

De specificaties van de Hua Ping zijn als volgt: de breedte is 460 mm, de diepte is 70 mm en de hoogte is 1300 mm. Deze afmetingen maken het mogelijk om de Hua Ping in verschillende ruimtes te plaatsen zonder veel ruimte in beslag te nemen.

De Hua Ping kan eenvoudig worden bediend via het bedieningspaneel, waarmee de verwarmingstemperatuur van de boven- en onderkant kan worden aangepast. Dit maakt het mogelijk om de ideale temperatuur in elke ruimte te creëren en te genieten van een comfortabele en gezellige omgeving.

Het ontwerpproject van de Hua Ping begon in mei 2021 in China en werd in december van hetzelfde jaar voltooid. Het ontwerp is nu in massaproductie en klaar om de wereld te veroveren met zijn unieke combinatie van functionaliteit en esthetiek.

De Hua Ping heeft verschillende uitdagingen overwonnen tijdens het creatieve proces, met name de integratie van de hoge en lage temperatuur grafeenverwarmingstechnologieën. Door deze uitdagingen te overwinnen, heeft het ontwerpteam van Jipin Industrial Design een baanbrekend ontwerp gecreëerd dat zowel technisch geavanceerd als visueel verbluffend is.

Met zijn unieke eigenschappen en prachtige esthetiek heeft de Hua Ping al erkenning gekregen in de ontwerpwereld. Het ontwerp werd bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Verwarming, Ventilatie en Airconditioning Producten in 2022. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen die uitblinken in creativiteit en vakmanschap en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

De Hua Ping is niet alleen een elektrische verwarming, maar ook een kunstwerk dat de traditionele Chinese esthetiek combineert met moderne technologie. Met zijn unieke ontwerp en functionaliteit is de Hua Ping een must-have voor liefhebbers van design en comfort.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Jipin Industrial Design Co., Ltd
Afbeeldingscredits: Jipin Industrial Design Co., Ltd
Projectteamleden: Jiahao Liang, Jiahua Liang, Yongquan Yang, Xing Xiao
Projectnaam: Hua Ping
Projectklant: Jipin Industrial Design Co., Ltd


Hua Ping IMG #2
Hua Ping IMG #3
Hua Ping IMG #4
Hua Ping IMG #5
Hua Ping IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp