Spinn: Een Revolutionaire Koffiemachine voor Thuis

Ontworpen door Serge de Warrimont

Inleiding

De Spinn koffiemachine biedt de mogelijkheid om café-kwaliteit koffie thuis te maken, dankzij de innovatieve centrifugale brouw- en maaltechnologie die in-house is ontwikkeld. Met een groeiend netwerk van koffiebranders op ons online platform en de mogelijkheid om recepten te scannen en te downloaden, kunnen gebruikers de grootste online koffiemarkt verkennen die we hebben opgebouwd, met meer dan 1800 zakken koffie en meer dan 500 branders. De individuele mogelijkheid om intuïtief te bepalen hoe de koffie wordt gemaakt, is een ongekende luxe.

De kern van de Spinn koffiemachine is een innovatief centrifugaal brouwsysteem dat verschillende snelheden gebruikt om koffiearoma's te extraheren. De centrifugale kracht zorgt ervoor dat koffie wordt gebrouwen zoals bedoeld door de branders. De Spinn machine kan worden bediend via touch-geactiveerde knoppen, de smartphone-app of Alexa voice control. Gebruikers en branders kunnen brouwparameters en digitale recepten aanpassen. De machine is verbonden met het internet en gedroogde koffiedik fungeert als duurzame meststof. Geen kopjes, geen afval.

De Spinn koffiemachine maakt gebruik van gepatenteerde centrifugale brouwtechnologie om koffie te extraheren. Het toerental kan oplopen tot 6000. De kegelvormige maalmachine heeft een gelijkstroommotor en is gemaakt van gehard staal. De Spinn koffiemachine is verbonden met het internet. De Spinn app werkt met zowel IOS als Android. De app verbindt met zowel uw WiFi-netwerk als met de machine. De app stelt gebruikers in staat om digitale recepten te downloaden van koffiezakken die gescand zijn op onze online marktplaats. Deze recepten kunnen door klanten worden aangepast en opgeslagen.

Specificaties: H13.29 Inch W8.24 Inch D13.12 Inch. Snoerlengte 40 Inch.

De Spinn koffiemachine wordt bediend via touch-geactiveerde knoppen op het gebruikersinterface van de machine of via de Spinn smartphone-app. Alexa voice control is een andere manier om met de machine te communiceren. De smartphone-app stelt gebruikers in staat om digitale recepten te scannen en te downloaden van meer dan 1800 koffiezakken op onze online marktplaats. Eenmaal gedownload kunnen de recepten worden aangepast en opgeslagen volgens individuele voorkeuren.

Het onderzoeksproces voor de ontwikkeling van de Spinn koffiemachine was gericht op het begrijpen van de tekortkomingen van de huidige markt en het overbruggen van de enorme kloof tussen producenten en consumenten op de meest efficiënte en duurzame manier mogelijk. De uitdaging was drievoudig. Ten eerste, het creëren van een machine die wetenschap combineert met de kunst van het brouwen, waarbij elk aspect van een kopje koffie wordt verwerkt. Ten tweede, het ontsluiten van het potentieel van een koffieboon door middel van een unieke brouwtechnologie, waardoor zowel espresso als filterkoffie gemaakt kunnen worden met dezelfde bonen en dezelfde machine. Ten derde, het creëren van een verbonden marktplaats van lokale branders die digitale recepten uploaden en hun bonen laten bezorgen via een abonnementsmethode die verbonden is met onze gebruikers.

De Spinn Coffee Maker is het verbluffende resultaat van een obsessie van 7 jaar. Uitzonderlijk vakmanschap. Gemak met één druk op de knop. Superieure duurzaamheid. Vergeet de koffiepads, vergeet het schenken. Begin met draaien! Maak kennis met 's werelds eerste bean-to-cup koffiesysteem met gepatenteerde Centrifugal Brewing Technology, waarmee espresso, koffie en koude koffie met superieure smaak en gemak met één druk op de knop kunnen worden gemaakt, terwijl afval wordt verminderd.

De Spinn Coffee Maker heeft een design patent. EU Alicante No 006600078-0001 Patent. EU Intellectual Property Office No 014180657. U.S. Trademark Application No. 86/630,843.

Deze design is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Home Appliances Design Award in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid authentiseren. Ze worden gewaardeerd omdat ze best practices op het gebied van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie bevatten en sterke technische en creatieve vaardigheden tonen en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Serge de Warrimont
Afbeeldingscredits: Serge de Warrimont
Projectteamleden: Serge de Warrimont Roderick de Rode
Projectnaam: Spinn
Projectklant: Serge de Warrimont


Spinn IMG #2
Spinn IMG #3
Spinn IMG #4
Spinn IMG #5
Spinn IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp