Yimu Fount: Een Slimme Kraanwaterzuiveraar voor Veilig Drinkwater

Ontworpen door Shenzhen Yimu Technology Co., Ltd

Met de toenemende watervervuiling maken mensen zich steeds meer zorgen over de veiligheid van drinkwater. Het is echter moeilijk om het daadwerkelijke filtereffect te onderscheiden vanwege de verschillende waterzuiveringsapparatuur op de markt. Daarom hopen we een intelligente waterzuiveraar te realiseren met een slim controlesysteem om de veiligheid van drinkwater te waarborgen en het filtereffect visueel weer te geven.

Yimu Fount is een innovatieve kraanwaterzuiveraar die zorgt voor veilig drinkwater in huis. Het onderscheidt zich van andere producten op de markt door verschillende unieke eigenschappen en sterke punten.

Een van de belangrijkste kenmerken van Yimu Fount is de mogelijkheid om in real-time kritieke waterkwaliteitsparameters te monitoren met behulp van microfluïdische en mini-spectrofotometrie-sensortechnologie en analysealgoritmen. Dit zorgt ervoor dat gebruikers altijd op de hoogte zijn van de kwaliteit van hun drinkwater. Daarnaast maakt de kraanwaterzuiveraar gebruik van een efficiënt samengesteld filter met geactiveerde koolstofvezel en ionenwisselingsvezel, waardoor een hoog filtratieniveau wordt bereikt.

Om gebruikers inzicht te geven in de veranderingen in waterkwaliteit voor en na filtratie, is Yimu Fount uitgerust met LED-indicatielampjes en een bijbehorende app. Hiermee kunnen gebruikers de waterkwaliteit eenvoudig monitoren en controleren. De combinatie van visuele indicatoren en de app zorgt voor een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring.

De installatie van Yimu Fount is eenvoudig. Het apparaat wordt direct op de kraan geplaatst, waarna het water door het systeem stroomt. Het water wordt eerst getest op kwaliteit en vervolgens gefilterd door het filterelement. Het gefilterde water wordt opnieuw getest om te controleren of het voldoet aan de referentienormen voor drinkwaterkwaliteit.

De Yimu Fount kraanwaterzuiveraar is ontworpen door Shenzhen Yimu Technology Co., Ltd. Het project begon in december 2014 in Washington D.C. en werd voltooid in mei 2016. Tijdens het ontwerpproces lag de focus op het integreren van geavanceerde technologieën en het bieden van een gebruiksvriendelijke ervaring.

Met zijn unieke eigenschappen en innovatieve benadering van waterzuivering heeft Yimu Fount erkenning gekregen in de vorm van de Iron A' Design Award in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Yimu Fount wordt geprezen om zijn integratie van de beste praktijken in de industrie en technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld.

Met Yimu Fount kunnen gebruikers genieten van veilig drinkwater in hun eigen huis. Het biedt gemoedsrust en vertrouwen in de kwaliteit van het drinkwater, dankzij de geavanceerde technologie en het gebruiksvriendelijke ontwerp.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yimu Technology Shenzhen Yimu Technology Co., Ltd
Afbeeldingscredits: Yimu Technology Shenzhen Yimu Technology Co., Ltd
Projectteamleden: Zhiqiang Li Tianyi Chen Fei Zhou Xiaozhu Yu Tingran Li
Projectnaam: Yimu Fount
Projectklant: Yimu Technology Shenzhen Yimu Technology Co., Ltd


Yimu Fount IMG #2
Yimu Fount IMG #3
Yimu Fount IMG #4
Yimu Fount IMG #5
Yimu Fount IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp