Een Plafondgemonteerde Keukenafzuigkap met Geïntegreerde Verlichting en Muziekspeler

Een Innovatief Ontwerp van Zhongshan Tianmei Electrical Appliances Co., Ltd.

De keuken is tegenwoordig een integraal onderdeel geworden van de leefruimte in huis, waardoor de behoeften van gebruikers aan een keukenafzuigkap veranderen. Het ontwerp van de onzichtbare integratie maakt de afzuigkap gebruiksvriendelijk. De toevoeging van een ringvormige verlichting en een muziekspeler draagt bij aan een meer intelligente gebruikerservaring en een verlichtingseffect in de keuken.

Deze plafondgemonteerde keukenafzuigkap met een strak ontwerp heeft een ingebouwde filtermodus, een krachtige DC-motor, een centrifugaalventilator, een ringvormige verlichting en een Bluetooth-muziekspeler. De afzuigkap kan worden bediend via een app, houdingen en spraak, dankzij het intelligente ontwerp. Het verrijkt het gebruik van de keuken door zijn moderne stedelijke esthetiek en zeer praktische functies.

Het zwarte frame is gemaakt van koud plaatstaal en de bedieningspaneel heeft een gehard glazen scherm. Met afmetingen van 1100 mm * 700 mm * 300 mm past deze afzuigkap perfect in elke keuken.

De LED-ringverlichting kan worden aangepast met behulp van handgebaren, WiFi en een afstandsbediening. De afzuigkap heeft ook luchtinlaten aan de zijkanten, wat zorgt voor luchtinvoer, filtratie en een muziekspeler. Dit draagt ook bij aan een meer gelaagd uitzicht in de keuken.

Het project is ontworpen in het Tianmei Electric R&D Center in Zhongshan, Guangdong Province, in februari 2022 en werd gelanceerd in China in juni 2022. Het ontwerp is gebaseerd op onderzoek naar de steeds intelligentere en geïntegreerde levensstijl. De keuken is niet langer alleen een kookruimte, maar maakt deel uit van de woonruimte met interactie-elementen die zijn geïntegreerd met de functies van de woonkamer. Dit idee draagt bij aan een keuken met meerdere functies.

De grootste uitdaging bij het ontwerp van deze afzuigkap was het maximaliseren van de rook- en luchtreiniging in een plafondgemonteerde structuur. Daarom heeft het product een trapsgewijze zijkant voor de grootste luchtinlaat en een uitlaat voor efficiënte luchtreiniging.

Deze plafondgemonteerde keukenafzuigkap heeft een ruimtebesparend ontwerp voor een onzichtbare integratie met het interieur van de keuken. Het strakke ontwerp is voorzien van een krachtige DC-motor en centrifugaalventilator met een ingebouwde oliefilter en actieve koolstof voor het eenvoudig verwijderen van kookdampen en geuren. Deze elegante en praktische afzuigkap heeft geïntegreerde meerdere functies: Bluetooth-muziekspeler, ringvormige verlichting en luchtreiniging, waardoor hij zich onderscheidt van gewone keukenafzuigkappen.

Dit ontwerp heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Home Appliances Design in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd vanwege de integratie van beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken, die bijdragen aan een betere wereld en voldoening en positieve gevoelens bieden.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Zhongshan Tianmei Electrical Appliances Co., Ltd.
Afbeeldingscredits: Zhongshan Tianmei Electrical Appliances Co., Ltd.
Projectteamleden: Guangming Fang Haiwen Huang
Projectnaam: Ceiling Style
Projectklant: Zhongshan Tianmei Electrical Appliances Co., Ltd.


Ceiling Style IMG #2
Ceiling Style IMG #3
Ceiling Style IMG #4
Ceiling Style IMG #5
Ceiling Style IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp