W Kid Foot Health Guardian: Schoenen voor de Gezonde Voetontwikkeling van Kinderen

Ontworpen door Winner Medical Co., Ltd.

Inleiding:

W Kid Foot Health Guardian is een revolutionair ontwerp dat speciaal is ontwikkeld voor peuters. Het ontwerpteam heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de ontwikkelingskenmerken van kindervoeten en heeft ergonomie, biomechanica, sportgeneeskunde en huidverzorging geïntegreerd om een unieke bionische voetvorm te creëren. Deze schoenen zijn ontworpen om de gezonde voetontwikkeling van kinderen te bevorderen en hun atletische vermogen en waarneming te verbeteren.

De inspiratie voor dit ontwerp komt voort uit de behoeften van de voetontwikkeling van peuters. Baby's wrijven over hun voeten en ontspannen hun tenen wanneer ze tevreden zijn tijdens het zuigen, wat wijst op hun gezonde ontwikkeling. De kenmerkende bionische voetvormige schoenen laten voldoende ruimte over voor de tenen om te bewegen en verbeteren de grip en ruimtelijke waarneming van de tenen. Bovendien voldoen de gedifferentieerde neusdoppen aan de behoeften tijdens hun gevoelige periode en helpen ze hun cognitieve vermogen te verbeteren.

De W Kid kinderschoenen zijn gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën en materialen. De derde generatie 3D Plus flyknit-technologie, de sandwichstructuurtechniek en het spuitgietproces zorgen voor duurzaamheid en comfort. De schoenen zijn voorzien van 95 procent onoplosbare antibacteriële technologie, gepatenteerde vochtigheidsdetectietechnologie en een TPE milieuvriendelijke rubberen zool. De RPET-inlegzool en het geperforeerde geweven bovenwerk van eucalyptusvezel zorgen voor ademend vermogen en comfort. Daarnaast is de voering van de sok gemaakt van microporeuze wormwoodvezel, die antibacterieel is.

De modulair gestructureerde zool van de schoenen kan de corresponderende voetbotten ondersteunen wanneer kinderen leren lopen, wat hen helpt hun looppatroon in evenwicht te brengen, de tenen te openen, de grip en de spieren van de voetzool te versterken en de ontwikkeling van de voetboog te bevorderen. Tegelijkertijd kan het TPE-beschermingsframe aan de zijkant en de hiel de loopstabiliteit verbeteren en overpronatie voorkomen. De parallelle bionische neusdop laat voldoende ruimte over voor de tenen om te bewegen en vermindert externe impact.

Het W Kid Foot Health Guardian-project werd gestart in juni 2020 in Shenzhen, China en werd in juni 2022 gelanceerd. Het ontwerpteam heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van kindervoeten en heeft zich gericht op het creëren van wetenschappelijke en comfortabele schoenen die de loopvaardigheid van kinderen verbeteren en hun tenengrip, balans, zicht en ordeningswaarneming bevorderen.

Met zijn unieke ontwerp en focus op de gezonde voetontwikkeling van kinderen heeft W Kid Foot Health Guardian de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Baby, Kids and Children's Products Design in 2023. Dit prestigieuze ontwerpwedstrijd erkent uitmuntendheid en creativiteit in ontwerpen die bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

W Kid Foot Health Guardian is een baanbrekend ontwerp dat kinderen helpt om gezonde voeten te ontwikkelen. Met zijn innovatieve kenmerken en aandacht voor detail is dit ontwerp een must-have voor ouders die het beste willen voor de voetgezondheid van hun kinderen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Winner Medical Co.,Ltd.
Afbeeldingscredits: Winner Medical Co.,Ltd.
Projectteamleden: Junnan Xiao Lanzhong Zheng Yujing Zhu
Projectnaam: W Kid Foot Health Guardian
Projectklant: Winner Medical Co.,Ltd.


W Kid Foot Health Guardian IMG #2
W Kid Foot Health Guardian IMG #3
W Kid Foot Health Guardian IMG #4
W Kid Foot Health Guardian IMG #5
W Kid Foot Health Guardian IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp