Magische Groeistoel: Een Innovatieve Eetstoel voor Kinderen

Een Eetstoel die meegroeit met je kind

Deze revolutionaire eetstoel, genaamd de Magische Groeistoel, is ontworpen door Hangzhou Buddy Buzzy Co., Ltd. Het combineert functionaliteit en comfort om kinderen te ondersteunen tijdens hun groei. Met unieke kenmerken zoals een magnetisch dienblad en een speciale zuigfunctie, is deze stoel een must-have voor ouders.

De inspiratie voor de Magische Groeistoel komt voort uit de klassieke zwevende stoel. Het ontwerp combineert een aluminium onderstel met een solide constructie, waardoor de stoel een lage zwaartepunt heeft, een groot ondersteuningsoppervlak en uitstekende stabiliteit biedt. Hierdoor kan de stoel kinderen ondersteunen en comfort bieden. Het dubbel gelaagde dienblad is ontworpen om de maaltijd- en entertainmentgebieden te scheiden, zodat hygiëne tijdens het eten wordt gewaarborgd en kinderen bewust worden van de verschillende zones.

Wat de Magische Groeistoel echt uniek maakt, is dat deze kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot aan de volwassenheid. Met behulp van NanoFix zuigtechnologie blijven borden en kommen stevig op hun plaats, waardoor morsen wordt voorkomen. Het magnetische dienblad kan met één hand eenvoudig worden bevestigd en verwijderd, waardoor kinderen veilig en comfortabel kunnen zitten en ouders het gemakkelijker hebben.

Het dubbel gelaagde dienblad is gemaakt van hoogwaardig PP-materiaal, vrij van schadelijke stoffen zoals BPA, PVC en DEHP. Het is antibacterieel en gemakkelijk schoon te maken. De zuigfunctie maakt gebruik van NanoFix, een innovatief materiaal dat ervoor zorgt dat borden en kommen stevig op hun plaats blijven, zelfs na meer dan 10.000 keer gebruik.

De Magische Groeistoel heeft afmetingen van 850*480*680mm en is ontworpen om aan de behoeften van kinderen van verschillende leeftijden te voldoen. Het magnetische dienblad kan moeiteloos en nauwkeurig worden bevestigd in slechts één seconde, zonder ingewikkelde uitlijnstappen. Met de verstelbare diepte en hoogte van het dienblad en de voetplaten kan de stoel meegroeien met het kind, waardoor het geschikt is voor gebruik vanaf de geboorte tot aan de volwassenheid. Met vier verschillende hoogte-instellingen kunnen kinderen van verschillende lengtes samen met hun familie genieten van maaltijden, waardoor kostbare herinneringen worden gecreëerd.

De Magische Groeistoel is ontwikkeld in Hangzhou, China, en werd gelanceerd in juni 2022. Het ontwerpteam heeft intensief onderzoek gedaan naar de behoeften van ouders en de uitdagingen waar zij mee te maken hebben tijdens het voeden van hun kinderen. Het resultaat is een eetstoel die niet alleen functioneel en comfortabel is, maar ook ouders helpt om het voeden van hun kinderen gemakkelijker en minder rommelig te maken.

De Magische Groeistoel heeft al erkenning gekregen voor zijn uitstekende ontwerp. Het ontving de Zilveren A' Design Award in de categorie Baby, Kids en Children's Products Design in 2023. Deze prijs erkent het innovatieve karakter en de technische kwaliteit van het ontwerp, evenals de positieve impact die het heeft op het leven van ouders en kinderen.

Met de Magische Groeistoel kunnen ouders hun kinderen veilig en comfortabel voeden, terwijl ze tegelijkertijd genieten van de kostbare momenten samen. Het innovatieve ontwerp en de unieke kenmerken maken deze eetstoel een must-have voor gezinnen over de hele wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Hangzhou Buddy Buzzy Co., Ltd.
Afbeeldingscredits: Hangzhou Buddy Buzzy Co., Ltd.
Projectteamleden: Lei Yang Yanan Zhou Qian Xu
Projectnaam: Magic
Projectklant: Hangzhou Buddy Buzzy Co., Ltd.


Magic IMG #2
Magic IMG #3
Magic IMG #4
Magic IMG #5
Magic IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp