Babyfirst Joy Pro R155: Een Slimme Veiligheidsstoel voor Kinderen

Ontworpen door Ningbo Baby First Baby Products Co., Ltd.

In 1963 werd de eerste echte kinderveiligheidsstoel ter wereld geïntroduceerd, waardoor het letsel van kinderen bij auto-ongelukken aanzienlijk verminderde. Met de ontwikkeling van kinderveiligheidsstoelen lag de nadruk voornamelijk op de veiligheidsprestaties en werd het comfort van kinderen en het gemak van bediening voor ouders vaak verwaarloosd. Het oorspronkelijke doel van de Joy Pro is om deze problemen op te lossen, zodat ouders zich minder zorgen hoeven te maken terwijl ze kinderen een comfortabele en veilige reis bieden.

Joy Pro is een autostoel voor kinderen van 0 tot 7 jaar oud. Dankzij de AirSoft Sleep-technologie ondersteunt het op de juiste manier het hoofd en de wervelkolom van kinderen en kan het zich aanpassen aan de zit- en liggewoonten van pasgeborenen. Met de temperatuurregeling en de veiligheidsmonitoring van het innovatieve huggingo-systeem wordt rekening gehouden met de veiligheid en het comfort van het kind, evenals het gemak van bediening voor ouders.

De Joy Pro maakt gebruik van een traagschuimwolkachtige hoofdsteun, Dow 4D-polymeervezel en DuPont Coolmax sneldrogende vochtafvoerende stof om uitstekende bescherming, comfort en ademend vermogen te bieden. Het BISP (Babyfirst Integrated Side Protection) systeem aan de zijkant van Joy Pro kan samenwerken met het onzichtbare honingraat energieabsorberende module, traagschuim, hoogwaardig EPS-materiaal en de dubbele schaal, waardoor het product uitstekende zijdelingse botsingsprestaties heeft.

De Joy Pro kan met één hand worden aangepast qua rotatiehoek en zithoek. Het huggingo-systeem op de Joy Pro kan intuïtief de functies en status van de cockpit weergeven en kan worden verbonden met de app en het autosysteem, zodat ouders de zitstatus van kinderen kunnen controleren via de app of het slimme autosysteem. Bovendien kan het ouders tijdig waarschuwen als ze buiten het veilige afstandsbereik zijn, om te voorkomen dat baby's in de auto worden vergeten.

Het project begon in maart 2021 met het ontwerp en onderzoek in Ningbo en werd in april 2022 in China gelanceerd. Het ontwerp van de Joy Pro is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar de gevoelige huid en onvolledige ontwikkeling van de wervelkolom van baby's, evenals de problemen van langdurig zitten en liggen die kunnen leiden tot rugmisvorming en ongemak. Bovendien zijn er gevallen van kinderen die in auto's worden achtergelaten door nalatigheid van ouders, wat heeft geleid tot een groeiende vraag naar verbeterde kinderveiligheidsstoelen.

De Joy Pro is bekroond met de Gouden A' Design Award in de categorie Baby, Kids en Children's Products Design in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan opmerkelijke en baanbrekende creaties die het genie en de wijsheid van de ontwerper weerspiegelen. Het is een gewaardeerd product dat uitblinkt in kunst, wetenschap, design en technologie, en een significante impact heeft op de wereld met zijn wenselijke kenmerken.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ningbo Baby First Baby Products Co., Ltd
Afbeeldingscredits: Ningbo Baby First Baby Products Co., Ltd
Projectteamleden: D’Andrea & Evers Design B.V.
Projectnaam: Babyfirst Joy Pro R155
Projectklant: Ningbo Baby First Baby Products Co., Ltd


Babyfirst Joy Pro R155 IMG #2
Babyfirst Joy Pro R155 IMG #3
Babyfirst Joy Pro R155 IMG #4
Babyfirst Joy Pro R155 IMG #5
Babyfirst Joy Pro R155 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp