Explorer: Innovatief Ontwerp voor de Studerende Jeugd

Fei Panyan's Multifunctionele Studiebureau Wint Zilver

Het Explorer studiebureau, ontworpen door Fei Panyan, is een toonbeeld van ergonomie en innovatie, bekroond met een Zilveren A' Design Award.

De wereld van kindermeubilair heeft een revolutionaire stap voorwaarts gezet met de introductie van het Explorer studiebureau, ontworpen door Fei Panyan. Dit multifunctionele meubelstuk is speciaal ontworpen om mee te groeien met het kind, waarbij aanpassingsvermogen en comfort voorop staan. De Explorer is niet zomaar een bureau; het is een zorgvuldig doordachte omgeving die de ontwikkeling van goede zitgewoonten stimuleert en de leerervaring optimaliseert.

Wat de Explorer onderscheidt, is de hoogteverstelling van 52 tot 79 centimeter en de verstelbare bureaubladhoek van 0 tot 50 graden. Deze aanpassingen zorgen ervoor dat het bureau met het kind meegroeit en bieden de perfecte ergonomische ondersteuning voor activiteiten zoals tekenen, lezen en schrijven. Bovendien is het bureau uitgerust met een innovatieve verlichting: een boekenplank met bewegingssensorlicht dat door rotatie in het verlichtingsgebied kan worden aangepast.

De realisatie van het Explorer bureau is het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling. Fei Panyan en zijn team hebben meer dan 1,5 jaar besteed aan het verkennen van de markt, het bezoeken van huishoudens en het iteratief ontwerpen van het product. Deze inspanningen hebben geresulteerd in een bureau dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan milieubescherming door het verminderen van materiaalgebruik.

Technische specificaties zoals de afmetingen van 1200mm bij 700mm en de hoogteverstelling van 970mm tot 1240mm benadrukken de veelzijdigheid van het bureau. De Explorer is uitgerust met twee lades en een geïntegreerd laadstation, waardoor het een praktische oplossing biedt voor het netjes houden van de werkruimte en het gebruik van elektronische apparaten.

De erkenning van het Explorer bureau met een Zilveren A' Design Award is een bevestiging van de creativiteit, professionele uitmuntendheid en innovatie die Fei Panyan en zijn team in dit ontwerp hebben gestoken. Het bureau is niet alleen een meubelstuk, maar een essentieel onderdeel van de leeromgeving die kinderen helpt om efficiënter en comfortabeler te studeren.

Met patentnummer ZL 2022 2 1397243.X en de intellectuele eigendomsrechten in handen van Two square meters Smart Home Technology Co. Ltd., is de Explorer een voorbeeld van hoe design en functionaliteit hand in hand kunnen gaan. Dit bureau is meer dan een plek om te studeren; het is een investering in de toekomst van onze kinderen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Two square meters
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Two square meters Smart Home Technology Co. Ltd., 2022. Optional Image #1: Photographer Two square meters Smart Home Technology Co. Ltd., 2022. Optional Image #2: Photographer Two square meters Smart Home Technology Co. Ltd., 2022. Optional Image #3: Photographer Two square meters Smart Home Technology Co. Ltd., 2022. Optional Image #4: Photographer Two square meters Smart Home Technology Co. Ltd., 2022.
Projectteamleden: Designer:Fei Panyan Designer:Yang Ruixue Creative Director:Wang Lei
Projectnaam: Explorer
Projectklant: Two square meters Smart Home Technology Co. Ltd.


Explorer IMG #2
Explorer IMG #3
Explorer IMG #4
Explorer IMG #5
Explorer IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp