Anta Sports Products Group Co., Ltd presenteert de Heat Back III: een revolutionaire kinder donsjas voor winterse sportactiviteiten

Een innovatieve benadering van warmtebehoud en comfort

De Heat Back III, ontworpen door Anta Sports Products Group Co., Ltd, is een kinder donsjas die warmte, comfort en veiligheid biedt tijdens winterse sportactiviteiten. Met behulp van geavanceerde technologieën en materialen, is deze jas ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van kinderen die actief zijn in de sneeuw en op het ijs.

De Heat Back III maakt gebruik van de warmteterugkaatstheorie van de isolatielaag van een ruimtepak om warmteverlies te verminderen en de warmteprestaties te verbeteren. Door innovatief de warmteterugkaatstechnologie te combineren met de cenosphere-warmtevergrendelingstechnologie, bereikt deze jas verwarmingseffecten door zowel warmtestraling als warmtegeleiding. Het metalen warmteterugkaatssysteem en de cenosphere-laag zorgen voor een uitstekende isolatie en behoud van lichaamswarmte.

Een uniek kenmerk van de Heat Back III is het patroonontwerp op de warmteterugkaatstechnologie-laag, de beschermende bril en de omkeerbare jas. Deze elementen zorgen niet alleen voor een modieuze uitstraling, maar ook voor ademend vermogen, veiligheid en comfort voor kinderen tijdens het dragen van de jas.

De Heat Back III is gemaakt van hoogwaardige materialen en maakt gebruik van geavanceerde productietechnieken. Het oppervlak van de stof is bedekt met een metalen aluminium warmteterugkaatstechnologie-laag, die warmte verzamelt door de warmtestraling van het lichaam te reflecteren en warmteverlies te verminderen. Daarnaast bevat de reflecterende film materialen met verschillende brekingsindices, waardoor gepersonaliseerde aanpassing mogelijk is en een kleurrijk uiterlijk wordt gecreëerd. De cenosphere-laag van nanozijdepoeder zorgt voor een goede isolatie door stilstaande lucht vast te houden en warmteverlies te verminderen.

De Heat Back III is ontworpen met het oog op functionaliteit en gemak. Het ontwerp van de beschermende bril beschermt tegen wind en voorkomt sterke lichtreflectie van sneeuw, waardoor de ogen worden beschermd. De omkeerbare jas maakt het gemakkelijk om de jas binnen en buiten te dragen. De afneembare linker voorzak met schouderbanden kan worden omgevormd tot een aparte schoudertas. De rechtermouw bootst het ruimtevenster na om de nieuwsgierigheid van kinderen naar de ruimte te bevredigen. De reflecterende afdichting op de rechterborst verhoogt het plezier en de veiligheid.

De Heat Back III is ontworpen en ontwikkeld in Xiamen, Fujian in 2022 en werd in oktober 2022 in China gelanceerd. Het product is het resultaat van uitgebreid onderzoek naar de behoeften van kinderen die actief zijn in winterse sportactiviteiten. Het doel was om een oplossing te bieden voor het probleem van warmtebehoud en professionele sportprestaties voor kinderen in de sneeuw en op het ijs.

De Heat Back III heeft verschillende technische specificaties, waaronder een lengte van 670 mm, een borstomvang van 109 mm, een schouderbreedte van 445 mm en een mouwlengte van 460 mm.

Deze innovatieve kinder donsjas heeft de Platinum A' Design Award gewonnen in de categorie Baby, Kids and Children's Products Design Award in 2023. Deze prestigieuze prijs erkent uitzonderlijke en zeer innovatieve ontwerpen die bijdragen aan het welzijn van de samenleving. De Heat Back III is een voorbeeld van grensverleggende esthetiek en technologie, en draagt bij aan het verbeteren van de wereld.

Met de Heat Back III biedt Anta Sports Products Group Co., Ltd een baanbrekende oplossing voor kinderen die actief zijn in winterse sportactiviteiten. Deze jas combineert geavanceerde technologieën, hoogwaardige materialen en een modieus ontwerp om warmte, comfort en veiligheid te bieden tijdens het spelen in de sneeuw en op het ijs. De Heat Back III is een ware gamechanger op het gebied van kinderkleding voor winterse sporten.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: ANTA SPORTS PRODUCTS GROUP CO., LTD
Afbeeldingscredits: ANTA SPORTS PRODUCTS GROUP CO., LTD
Projectteamleden: Huimin You Wei Jiang Xiaoqing Chen Zhiwu Wen Jianchuan Ke Ailing Su Keyu Chen Xin Zhong Cailin Shu
Projectnaam: Heat Back III
Projectklant: ANTA SPORTS PRODUCTS GROUP CO., LTD


Heat Back III IMG #2
Heat Back III IMG #3
Heat Back III IMG #4
Heat Back III IMG #5
Heat Back III IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp