Dukang Liquor: Een Uniek Ontwerp Geïnspireerd op Chinese Geschiedenis

Een Verfijnde Fles Baijiu Ontworpen door Tiger Pan

Inleiding:

Dukang Liquor, ontworpen door Tiger Pan, is een opvallende fles baijiu die zijn inspiratie haalt uit de rijke geschiedenis van China. Met een uniek ontwerp en hoogwaardige materialen is deze fles een eerbetoon aan de oude Chinese cultuur en vakmanschap.

De fles:

Het ontwerp van de fles is gebaseerd op de historische figuur Cao Cao, een beroemde strateeg uit de periode van de Drie Koninkrijken. De fles is gevormd naar zijn abstracte profiel, met de dop die is geïnspireerd op de kleding van ambtenaren uit de post-Han dynastie. Het lichaam van de fles is gesneden in de vorm van een traditionele jurk uit die tijd, wat ook zorgt voor een stevige grip.

De verpakking:

De buitenkant van de doos is versierd met een vectorafbeelding van de oude hoofdstad Luoyang, de stad van de eigenaar van het merk. Dit versterkt de historische charme van het ontwerp en brengt de oude Chinese cultuur tot leven.

Materialen en vakmanschap:

In tegenstelling tot veel andere baijiu-merken die verpakt zijn in keramiek, is Dukang Liquor gebotteld in glas. Dit geeft de fles een glanzende en luxe uitstraling. Het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgt ervoor dat deze fles zich onderscheidt van andere merken.

Ontwerpteam:

Het ontwerpteam achter Dukang Liquor bestaat uit creatief directeur Tiger Pan, grafisch ontwerpers Xuedan Xia en Zhiyi Jiang, illustrator Jing Lee, technisch directeur Zhangkun Xie en projectmanager Hua You. Samen hebben zij een ontwerp gecreëerd dat de rijke geschiedenis van China op een moderne en visueel aantrekkelijke manier weergeeft.

Erkenning en prijzen:

Het ontwerp van Dukang Liquor is bekroond met de Silver A' Design Award in de categorie Packaging Design. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen van uitmuntendheid en innovatie. Het ontwerp van Dukang Liquor is geprezen om zijn technische kenmerken, artistieke vaardigheid en vermogen om positieve emoties op te roepen.

Conclusie:

Dukang Liquor is niet zomaar een fles baijiu, het is een kunstwerk dat de rijke geschiedenis en cultuur van China viert. Met zijn unieke ontwerp, hoogwaardige materialen en vakmanschap is deze fles een must-have voor liefhebbers van baijiu en kunstliefhebbers over de hele wereld.

Image Credits: Tiger Pan

Intellectual Property Notice: Tiger Pan


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: TIGER PAN
Afbeeldingscredits: Tiger Pan
Projectteamleden: Creative Director: Tiger Pan Graphic Design: Xuedan Xia Graphic Design: Zhiyi Jiang Illustration: Jing Lee Technical Direction: Zhangkun Xie Project Manager: Hua You
Projectnaam: Dukang Liquor
Projectklant: TIGER PAN


Dukang Liquor IMG #2
Dukang Liquor IMG #3
Dukang Liquor IMG #4
Dukang Liquor IMG #5
Dukang Liquor IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp