Cain Grenade: Een Explosie van Mannelijke Wildheid

De Verpakking van Mannenparfum Herdefinieert

Cain Grenade, een mannengeur ontworpen door Luo Heng, breekt de conventies van parfumverpakkingen met zijn unieke granaatontwerp dat de primitieve mannelijke charme en dominantie belichaamt.

De inspiratie voor Cain Grenade komt voort uit de wens om een explosie van mannelijke wildheid te veroorzaken. Het ontwerp van de harde granaatschil weerspiegelt de mannelijke dominantie en weigert om subtiel te zijn. De prachtige en gelaagde kleur, gecombineerd met de hoekige schil, bevat de kracht van een explosie. Antieke elementen vormen de lijnen van de buitenste doos, die eenvoudig en duidelijk zijn, en de kalmte en elegantie van de man weerspiegelen.

Cain Grenade onderscheidt zich van andere parfumverpakkingen door zijn unieke eigenschappen. De verpakking maakt gebruik van rijke lijnen en contrasterende kleuren, en voegt concave en convexe textuurtechnologie toe om een hoogwaardig gevoel en esthetiek te verhogen. De technische specificaties van het ontwerp zijn: breedte 60 mm, diepte 55 mm, hoogte 120 mm, gewicht 0,07 KG.

Het ontwerpteam bestond uit Luo Heng als ontwerpdirecteur, Peng Qiubing als illustrator, Zhang Shengyuan als grafisch ontwerper en Gong Shengluo als 3D-ontwerper. Het project begon in Shenzhen in juni 2021 en het ontwerp werd voltooid in december 2022.

De onderliggende onderzoek voor dit ontwerp omvatte het gebruik van de mysterieuze tarotkaartvorm als symbolische taal om de kracht van repressie te weerspiegelen. De verpakking heeft een geavanceerd gevoel van mannelijkheid en creëert een sfeer voor de uitbarsting van "mannelijke charme". De bronzing-technologie maakt de textuur delicater en benadrukt de details. De kleuren veranderen met het licht, waardoor elke bijeenkomst uniek is.

Enkele van de uitdagingen die overwonnen moesten worden bij het ontwerpen van deze verpakking waren het gebruik van rijke lijnen en verschillende kleuren voor contrastkleurmatching, en het toevoegen van concave en convexe textuurtechnologie om een hoogwaardig gevoel en esthetiek te verhogen. Om de wilde charme van Cain volledig te weerspiegelen, werd er gebruik gemaakt van een multi-layer gradiëntkleur.

Dit ontwerp werd bekroond met de Zilveren A' Packaging Design Award in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan top-of-the-line, creatieve en professioneel opmerkelijke ontwerpen die uitstekende expertise en innovatie tonen. Deze ontwerpen, bewonderd om hun sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid, tonen een opmerkelijk niveau van excellentie en introduceren positieve gevoelens, verbazing en verwondering.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Heng Luo
Afbeeldingscredits: Heng Luo
Projectteamleden: Design Director Luo Heng Illustrator Peng Qiubing Graphic Designer Zhang Shengyuan 3D Designer Gong Shengluo
Projectnaam: Cain Grenade
Projectklant: Heng Luo


Cain Grenade IMG #2
Cain Grenade IMG #3
Cain Grenade IMG #4
Cain Grenade IMG #5
Cain Grenade IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp