Pepsi Nieuwjaar 2022 LTO

Limited Edition Blikjes om de Feestdagen te Verlichten

Bringing all the festive feels wherever it goes, Pepsi is lighting up the holiday season in 2022! The Design Team created a series of six limited edition cans for the New Year 2022, available for purchase in Russia, as a part of Pepsi’s ‘Light up the Winter Holidays’ campaign. These LTO cans were designed to be enjoyed through the whole of the winter holidays and culminating in New Year’s, embracing both the memorable and unexpected moments the season will bring.

PepsiCo Design and Innovation heeft een serie van zes limited edition blikjes ontworpen om het nieuwe jaar 2022 te vieren. Deze speciale blikjes maken deel uit van de 'Light up the Winter Holidays' campagne van Pepsi en zijn verkrijgbaar in Rusland. Ze zijn ontworpen om gedurende de hele winterperiode, inclusief Oud en Nieuw, van te genieten en omarmen zowel de gedenkwaardige als onverwachte momenten die deze tijd van het jaar met zich meebrengt.

Deze blikjes zijn gemaakt met het oog op betrokkenheid van de consument en om het merk verder te activeren dan alleen de verpakking. Ze bevatten interactieve functies die consumenten aanmoedigen om hun smartphone te gebruiken om QR-codes op de blikjes te scannen. Deze codes leiden naar promoties, waaronder de kans om limited edition hoodies en t-shirts te winnen die oplichten.

Naast het aantrekkelijke ontwerp en de interactieve functies, zijn deze blikjes ook bekroond met de prestigieuze Golden A' Design Award in de categorie Packaging Design. Deze award wordt toegekend aan opmerkelijke en trendsettende creaties die het genie en de wijsheid van de ontwerper weerspiegelen. Het zijn vereerde producten en briljante ideeën die kunst, wetenschap, design en technologie bevorderen. Ze belichamen buitengewone uitmuntendheid en hebben een significante impact op de wereld door hun wenselijke eigenschappen.

Met de Pepsi Nieuwjaar 2022 LTO blikjes wordt het vieren van de feestdagen nog specialer. Geniet van de heerlijke smaak van Pepsi terwijl je de winterse sfeer omarmt en de kans krijgt om exclusieve prijzen te winnen. Mis deze unieke limited edition blikjes niet!


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: PepsiCo Design & Innovation
Afbeeldingscredits: PepsiCo Design & Innovation
Projectteamleden: PepsiCo Design & Innovation
Projectnaam: Pepsi New Year 2022 LTO
Projectklant: PepsiCo Design & Innovation


Pepsi New Year 2022 LTO IMG #2
Pepsi New Year 2022 LTO IMG #3
Pepsi New Year 2022 LTO IMG #4
Pepsi New Year 2022 LTO IMG #5
Pepsi New Year 2022 LTO IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp