YaBloom: Een Nieuwe Beleving van Gezond Drinken

Verpakking die Water Drinken Transformeert

Water drinken kan soms saai zijn, maar met YaBloom wordt het een spannende en smaakvolle ervaring. Deze nieuwe gezonde drank beschrijft perfect het eenvoudige concept van gearomatiseerd water.

YaBloom is geïnspireerd op het geluid dat je maakt wanneer je onder water duikt (splash in het Engels, bloom in het Grieks). Dit was de belangrijkste inspiratie voor het project. Het doel was om water drinken te transformeren van een saaie routine naar een opwindende en smaakvolle ervaring.

De verpakking van YaBloom is gemaakt van ambachtelijk papier en plastic folie. Het is een hersluitbare doypack met een hoogte van 150 mm en een breedte van 90 mm. Deze verpakking zorgt voor een betere conservering van het product. Na opening kan het overgebleven fruit veilig worden bewaard in de hersluitbare verpakking, tot het volgende glas gearomatiseerd water.

Om de aroma's en voedingswaarden van het fruit optimaal te behouden, is het belangrijk om de verpakking goed af te sluiten. YaBloom maakt dit mogelijk met de hersluitbare doypack. Op deze manier blijft de smaak van het fruit behouden, zelfs na opening van de verpakking.

De visuele identiteit van YaBloom ondersteunt het concept van natuurlijke stroming, met vloeibare elementen en kleuren die perfect de resultaten van fruit in vloeistof illustreren. De combinatie van heldere kleuren en vloeiende vormen versterkt het concept van smaak en verfrissing. Tegelijkertijd worden de begrippen welzijn en jeugdigheid duidelijk gecommuniceerd in de compositie.

YaBloom is niet alleen een gezonde en verfrissende drank, maar ook een visueel aantrekkelijk product dat de zintuigen prikkelt. Het is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe en spannende manier om water te drinken.

De ontwikkeling van YaBloom begon in maart 2021 en eindigde in juli 2021. Het project was een uitdaging, omdat het de taak was om water drinken te transformeren en een nieuwe gezonde drank te creëren. Het resultaat is een innovatieve verpakking die perfect past bij het concept van infused water.

YaBloom heeft ook erkenning gekregen voor zijn uitstekende ontwerp. Het heeft de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Verpakkingsontwerp in 2022. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in expertise, innovatie en artistiek vakmanschap. YaBloom is een voorbeeld van uitmuntendheid en roept positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.

Met YaBloom wordt water drinken een ware smaakbeleving. Het is een gezonde en verfrissende keuze voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe manier om gehydrateerd te blijven. Probeer YaBloom en ontdek de magie van infused water!


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Antonia Skaraki
Afbeeldingscredits: Antonia Skaraki
Projectteamleden: Creative Director: Antonia Skaraki Art Director: Andreas Deskas Graphic Designer: Alexandros Tsakiris
Projectnaam: YaBloom
Projectklant: Antonia Skaraki


YaBloom IMG #2
YaBloom IMG #3
YaBloom IMG #4
YaBloom IMG #5
YaBloom IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp