Lay's Smiles Campagne

PepsiCo Design en Innovatie

Inleiding

Na een uitdagend jaar vond Lay's dat de wereld wel wat geluk kon gebruiken. Daarom lanceerde Lay's de nieuwste versie van hun Smiles Campagne in Rusland, om positieve vibes te bevorderen en vreugde te delen met anderen. De Smiles Campagne ondersteunt een lokale stichting en is een grote stap voor Lay's om zichzelf neer te zetten als een doelgericht merk. Voor elke gekochte verpakking doneert Lay's één roebel aan het Vriendschapsprogramma van de Best Buddies Foundation.

De ontwerpuitchallenge voor de Lay's Smiles Campagne was om verschillende belangrijke elementen samen te brengen en een samenhangende en vreugdevolle verpakking te creëren. Het ontwerpteam moest zowel een lachend gezicht als het belangrijkste ontwerpelement opnemen, trouw blijven aan de overkoepelende Lay's visuele identiteit voor merkeenheid en smaakaanwijzingen behouden, terwijl ze visueel de steun aan de Best Buddies Foundation verwerkten.

De Lay's Smiles Campagne onderscheidt zich door zijn betrokkenheid bij de Best Buddies Foundation en het ondersteunen van het Vriendschapsprogramma. Naast het bevorderen van positiviteit en vreugde, draagt Lay's ook bij aan het creëren van een inclusieve samenleving. Door een deel van de opbrengst te doneren, laat Lay's zien dat het een merk is dat zich inzet voor een hoger doel.

Het ontwerp van de verpakking zelf is speels en vrolijk, met een lachend gezicht als het centrale element. Dit weerspiegelt de boodschap van de campagne om vreugde te verspreiden. Tegelijkertijd behoudt de verpakking de herkenbare Lay's stijl en smaakaanwijzingen, waardoor consumenten gemakkelijk hun favoriete smaak kunnen vinden.

Het succes van de Lay's Smiles Campagne is erkend met de Bronze A' Design Award in 2022. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid authentiseren. De bekroonde ontwerpen worden geprezen om hun sterke technische en creatieve vaardigheden en dragen bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.

Met de Lay's Smiles Campagne laat Lay's zien dat ze niet alleen heerlijke snacks maken, maar ook een positieve impact willen hebben op de samenleving. Door samen te werken met de Best Buddies Foundation en het Vriendschapsprogramma te ondersteunen, draagt Lay's bij aan het bevorderen van inclusiviteit en het verspreiden van vreugde. Geniet van je Lay's chips en draag tegelijkertijd bij aan een betere wereld!


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: PepsiCo Design & Innovation
Afbeeldingscredits: PepsiCo Design & Innovation
Projectteamleden: PepsiCo Design & Innovation
Projectnaam: Lay's Smiles Campaign
Projectklant: PepsiCo Design & Innovation


Lay's Smiles Campaign IMG #2
Lay's Smiles Campaign IMG #3
Lay's Smiles Campaign IMG #4
Lay's Smiles Campaign IMG #5
Lay's Smiles Campaign IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp