Sunboy Gift Box: Een Uniek Geschenk Geïnspireerd Door Zonnebloemen

Een Innovatief Ontwerp van Tiger Pan

Inleiding:

De Sunboy Gift Box is een uniek en innovatief geschenk geïnspireerd door de prachtige zonnebloemen in Xinjiang Uygur. Ontwerper Tiger Pan heeft een levendig en interessant ontwerp gecreëerd dat de vreugde en energie van de zomerse zonnebloemenvelden weerspiegelt. Met een functionele en esthetische benadering is deze geschenkdoos een ware blikvanger.

De Sunboy Gift Box onderscheidt zich door zijn opvallende logo en verpakking. Het logo is herkenbaar en spreekt tot de verbeelding. De verpakking toont een prachtig olieverfschilderij van vrolijke 'Sunboys' die rennen in een zonnebloemenveld. Dit geeft het merk een persoonlijke en vrolijke uitstraling. Het innovatieve aspect van de geschenkdoos zit in de functionele toepassing. Het ontwerp is eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen, waardoor tijd en energie worden bespaard.

De Sunboy Gift Box maakt gebruik van een unieke openingstructuur voor de buitenverpakking van de zonnebloempitten. Door middel van een kliksysteem kan de doos in één laag, twee lagen of zelfs drie lagen worden opgebouwd. Dit zorgt voor een groot zichtbaar oppervlak en bespaart materiaalkosten. De afmetingen van de geschenkdoos zijn 443 mm breed, 115 mm diep en 304 mm hoog.

Het ontwerpteam, onder leiding van Tiger Pan, heeft nauw samengewerkt om dit unieke ontwerp te realiseren. Jingwen Xiang was verantwoordelijk voor het grafisch ontwerp, Ping Yi voor de illustraties, Yuling Zhu voor de beeldbewerking, Zhangkun Xie voor de technische begeleiding en Lei Peng als projectmanager.

De Sunboy Gift Box is niet alleen een visueel aantrekkelijk ontwerp, maar ook functioneel. Het ontwerp is gericht op het vergemakkelijken van het vinden van het gewenste product voor consumenten. Door het gebruik van opvallende symbolen, heldere kleuren en een gestructureerde lay-out van informatie kunnen consumenten de producten van Sunboy gemakkelijk herkennen en oppakken, zelfs vanaf een afstand.

Het ontwerpproces van de Sunboy Gift Box duurde twee maanden en vond plaats in Shenzhen, waar het ontwerp werd gerealiseerd en geproduceerd in Bayannaoer, Neimenggu.

De Sunboy Gift Box is het resultaat van uitgebreid onderzoek en creatieve uitdagingen. Het ontwerpteam heeft gestreefd naar een persoonlijke en vrolijke uitstraling van het merk Sunboy, terwijl de functionele toepassing van de geschenkdoos innovatief en efficiënt is. Het gebruik van de zonnebloem als inspiratiebron en het levendige kleurenschema maken de verpakking opvallend en aantrekkelijk.

De Sunboy Gift Box is een bekroond ontwerp en heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Packaging Design. Dit is een erkenning voor het goed doordachte, praktische en innovatieve ontwerp dat voldoet aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp integreert de beste praktijken uit de industrie en heeft technische kenmerken die bijdragen aan een betere wereld.

De Sunboy Gift Box is een perfect geschenk voor elke gelegenheid. Het combineert functionaliteit, esthetiek en een vleugje zomerse vreugde. Met zijn unieke ontwerp en aandacht voor detail zal deze geschenkdoos zeker indruk maken op iedereen die hem ontvangt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: TIGER PAN
Afbeeldingscredits: Tiger Pan
Projectteamleden: Creative Director: Tiger Pan Graphic Design: Jingwen Xiang Illustration: Ping Yi Image Editing: Yuling Zhu Technical Direction: Zhangkun Xie Project Manager: Lei Peng
Projectnaam: Sunboy Gift Box
Projectklant: TIGER PAN


Sunboy Gift Box IMG #2
Sunboy Gift Box IMG #3
Sunboy Gift Box IMG #4
Sunboy Gift Box IMG #5
Sunboy Gift Box IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp