Gojaming Juice Verpakking: Een Uniek Ontwerp dat de Smaak van Vers Geperst Sap Vangt

Een Ontwerp van Qichao An

Inleiding

Gojaming, een opkomend merk in de wereld van vers geperste sappen, heeft een unieke verpakking ontworpen die de essentie van hun producten perfect weerspiegelt. Het ontwerp, gemaakt door Qichao An, combineert kleurrijke elementen met het herkenbare logo van Gojaming om een visueel aantrekkelijke en onderscheidende verpakking te creëren. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de inspiratie, kenmerken en technologie achter het ontwerp van de Gojaming juice verpakking.

Gojaming heeft ervoor gekozen om de kleuren van de verpakking af te stemmen op de verschillende fruitsoorten die ze gebruiken in hun sappen. Dit zorgt ervoor dat consumenten direct een associatie kunnen maken tussen de kleur van de verpakking en de smaak van het sap. Bovendien is het ontwerp voorzien van echte fruitelementen, wat perfect past bij de vers geperste kenmerken van het product. Het slimme gebruik van het Gojaming-logo in combinatie met de fruitelementen zorgt voor een unieke visuele identificatie die de merkbeleving versterkt.

Een van de meest opvallende kenmerken van het ontwerp is het gebruik van het Gojaming-logo als hoofdelement van de verpakking. Het logo is uitgebreid en vergroot, waardoor het een prominente plaats inneemt op de verpakking. Dit zorgt voor een consistente visuele herkenning van het merk en versterkt de merkidentiteit van Gojaming.

De Gojaming juice verpakking is gerealiseerd met behulp van een label dat op een PET-fles wordt aangebracht. Deze technologie zorgt voor een duurzame en praktische verpakking die tegelijkertijd aantrekkelijk is voor consumenten. Met afmetingen van 70 mm breed, 35 mm diep en 200 mm hoog, is de verpakking handig en gemakkelijk te hanteren.

Het ontwerp van de Gojaming juice verpakking heeft verschillende uitdagingen met succes overwonnen. Een van de belangrijkste uitdagingen was het behouden van de unieke elementen van het Gojaming-merk en het vergroten van het begrip van consumenten voor het merk. Daarnaast moest er rekening worden gehouden met de verschillende smaken van de sappen en moest de keuze van kleuren zorgvuldig worden overwogen. Het ontwerp slaagt erin om de visuele identiteit van de verschillende smaken te behouden en tegelijkertijd de eenheid van het merk te waarborgen.

Het ontwerp van de Gojaming juice verpakking is het resultaat van grondig marktonderzoek en analyse. Door de concurrentie te bestuderen en de meest geschikte verpakkingsstijl voor Gojaming te vinden, heeft het ontwerpteam ervoor gezorgd dat consumenten een dieper begrip krijgen van het merk en een sterkere merkloyaliteit ontwikkelen.

De Gojaming juice verpakking is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het ontwerp weerspiegelt de frisheid en kwaliteit van de sappen en trekt de aandacht van consumenten in het schap. Met dit unieke ontwerp heeft Gojaming een sterke positie verworven in de markt van vers geperste sappen.

De Gojaming juice verpakking, ontworpen door Qichao An, is een ware blikvanger. Het combineert kleurrijke elementen, het herkenbare Gojaming-logo en echte fruitdetails om een onderscheidende en aantrekkelijke verpakking te creëren. Dit ontwerp is bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Verpakkingsontwerp en wordt erkend voor zijn innovatie, functionaliteit en esthetiek. Met de Gojaming juice verpakking wordt het genieten van vers geperst sap een ware ervaring.

Afbeelding credits: Designer: Qichao An, 2021.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Qichao An
Afbeeldingscredits: Designer:Qichao An,2021.
Projectteamleden: Qichao An
Projectnaam: Gojaming
Projectklant: Qichao An


Gojaming IMG #2
Gojaming IMG #3
Gojaming IMG #4
Gojaming IMG #5
Gojaming IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp