Speeding Bearing: Een Innovatieve Oplossing voor Roller Skaters

Een Ontwerp van Zhuangda Technology and Industry Co.,Ltd.

Roller skaters hebben vaak verschillende lagersets nodig om aan verschillende snelheidseisen en omstandigheden te voldoen. Dit vraagt om een professionele en veilige opslagoplossing voor lagers.

De Speeding Bearing, ontworpen door Zhuangda Technology and Industry Co.,Ltd., is een opbergdoos speciaal ontworpen voor roller skaters. Dit esthetisch aantrekkelijke product bevestigt de doos en fixeert de veerwipper met behulp van een elastiek. Dankzij het compacte formaat kunnen gebruikers de lagers eenvoudig meenemen, opbergen en pakken wanneer dat nodig is. De doordachte constructie, het verspringende ontwerp en de juiste krachtpunten zorgen voor een betrouwbare stabiliteit van de lagers, waardoor onbedoeld openen of wegglijden wordt voorkomen.

De Speeding Bearing onderscheidt zich door zijn unieke eigenschappen en sterke punten. Het is gemaakt van siliconen, ABS en roestvrij staal en kan worden uitgevouwen of opgevouwen met behulp van een scharnier. Het deksel is ontworpen met een mat gedeelte en een transparant gedeelte, wat niet alleen het esthetische aantrekkingskracht van het product verbetert, maar ook visueel informatie overbrengt.

De interactie met de Speeding Bearing is eenvoudig en intuïtief. De opbergvakken zorgen voor stabiele stapels lagers tijdens het dragen, terwijl de constructie van het deksel schuren, impact of geluid als gevolg van schokken voorkomt, waardoor de conditie en levensduur van de lagers minimaal worden beïnvloed. De veerwipper helpt bij het snel en onbeschadigd verwijderen of installeren van lagers van roller skates. Het kan in het holle gedeelte van het product worden geplaatst en met een elastiek worden bevestigd.

De Speeding Bearing is ontwikkeld in Hangzhou in november 2022 en werd in maart 2022 in China gelanceerd. Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar de behoeften van roller skaters en de tekortkomingen van bestaande opbergoplossingen voor lagers.

De Speeding Bearing heeft de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Packaging Design in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, vakmanschap en innovatie. Het ontwerp van de Speeding Bearing wordt geprezen om zijn technische kenmerken, artistieke vaardigheid en uitmuntendheid, en roept positieve gevoelens, verbazing en bewondering op.

Met de Speeding Bearing biedt Zhuangda Technology and Industry Co.,Ltd. roller skaters een handige en betrouwbare oplossing voor het opbergen van lagers. Dit ontwerp combineert functionaliteit, draagbaarheid en esthetisch plezier, en opent nieuwe mogelijkheden voor roller skaten.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Zhuangda Technology and Industry Co.,Ltd
Afbeeldingscredits: Zhuangda Technology and Industry Co.,Ltd
Projectteamleden: Zhizhuang Zhou
Projectnaam: Speeding Bearing
Projectklant: Zhuangda Technology and Industry Co.,Ltd


Speeding Bearing IMG #2
Speeding Bearing IMG #3
Speeding Bearing IMG #4
Speeding Bearing IMG #5
Speeding Bearing IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp