Pepsi Culture Can Series: Een viering van wereldwijde cultuur en gemeenschap

Een uniek ontwerp van PepsiCo Design and Innovation

Inleiding

De Pepsi Culture Can Series is een wereldwijd platform dat is ontworpen om de dingen te vieren die ons verbinden: onze identiteit, trots en gevoel van gemeenschap. Deze limited-edition verpakkingen zijn geïnspireerd op de symbolen, voeding, beelden, muziek en architectuur die onze cultuur vormen en waar we hoop en vreugde uit putten. Met dit initiatief wil PepsiCo Design and Innovation de geest, cultuur en gemeenschap van lokale markten over de hele wereld vieren.

Ontwerp Labels: Drankverpakking

Ontwerp Inspiratie

Onze identiteit, trots en gevoel van gemeenschap waren sterker dan ooit in 2019. De Pepsi Culture Can Series is een wereldwijd platform dat is ontworpen rondom de dingen die ons verbinden. De symbolen. Het eten. De beelden. De muziek. De architectuur. Alles wat te maken heeft met cultuur en waar we hoop en vreugde uit putten. Deze wereldwijde serie viert de geest, cultuur en gemeenschap van onze lokale markten.

Unieke eigenschappen van het ontwerp

Denk globaal. Handel lokaal. Dat is het motto van de Pepsi Culture Can Series. Dit initiatief voor limited-edition verpakkingen heeft unieke, hyperlokale ontwerpen gerealiseerd voor markten over de hele wereld. Deze serie werd geactiveerd in meer dan 10 landen en uitgedrukt in meer dan 40 unieke ontwerpen.

Ontwerp Tags: Verpakking, Drank

Ontwerpteam

Het ontwerpteam achter de Pepsi Culture Can Series bestaat uit PepsiCo Design & Innovation.

Ontwerpnotities

Denk globaal. Handel lokaal. Dat is het motto van de Pepsi Culture Can Series. Dit initiatief voor limited-edition verpakkingen heeft unieke, hyperlokale ontwerpen gerealiseerd voor markten over de hele wereld. Deze serie werd geactiveerd in meer dan 10 landen en uitgedrukt in meer dan 40 unieke ontwerpen. Onze identiteit, trots en gevoel van gemeenschap waren sterker dan ooit in 2019. De Pepsi Culture Can Series is een wereldwijd platform dat is ontworpen rondom de dingen die ons verbinden.

Prijzen en erkenning

Dit ontwerp heeft de Golden A' Design Award gewonnen in de categorie Verpakkingsontwerp in 2021. De Golden A' Design Award wordt toegekend aan prachtige, opvallende en trendsettende creaties die het genie en de wijsheid van de ontwerper weerspiegelen. Het zijn vereerde producten en briljante ideeën die kunst, wetenschap, ontwerp en technologie bevorderen. Ze belichamen buitengewone excellentie en hebben een significante impact op de wereld met hun wenselijke eigenschappen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: PepsiCo Design & Innovation
Afbeeldingscredits: PepsiCo Design & Innovation
Projectteamleden: PepsiCo Design & Innovation
Projectnaam: Pepsi Culture Can Series
Projectklant: PepsiCo Design & Innovation


Pepsi Culture Can Series IMG #2
Pepsi Culture Can Series IMG #3
Pepsi Culture Can Series IMG #4
Pepsi Culture Can Series IMG #5
Pepsi Culture Can Series IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp