RV: Een Premium Wijn met Een Eigentijds Design

Een Unieke Wijnervaring Geïnspireerd door Parijse Elegantie

RV wijnstokken zijn gericht op het ontdekken en aanbieden van indrukwekkende wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. RV wijn gelooft dat een geweldige wijn je meeneemt op een zintuiglijke en emotionele reis en het ware karakter van zijn terroir accentueert. De inspiratie voor RV komt voort uit de indruk van de eigentijdse, verfijnde modetrend in Parijs, Frankrijk. Een uitgelezen en eenvoudig leven.

RV wijn, geproduceerd in Frankrijk, is een premium gelimiteerde editie met een oplage van 6.000 flessen. Franse wijn heeft zich ontwikkeld met de geschiedenis en beschaving van Frankrijk. Wijncultuur heeft zich verspreid naar alle aspecten van de Franse religie, politiek, cultuur, kunst en het dagelijks leven en staat nauw in verbinding met het leven van mensen. De Franse wijncultuur beïnvloedt ook de levensstijl en culturele interesses van mensen over de hele wereld.

Het RV-wijnontwerp is gerealiseerd met behulp van spot UV, hot stamp print en zeefdruk op recyclebaar PVC. De rode wijn heeft een alcoholpercentage van 13,5% vol en een inhoud van 750 ml.

De uitdagingen bij het ontwerpen van RV wijn waren onder andere hoe consumenten het merk kunnen onthouden door middel van de verpakkingsontwerp en hoe het merk diep geworteld kan worden in hun gedachten. Daarnaast was het controleren van de kwaliteit van verschillende speciale drukprocessen tijdens de productie een belangrijk aspect.

Het RV-wijnontwerp is bekroond met de Bronze A' Design Award in 2021. Deze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid authentiseren. Ze worden gewaardeerd voor het incorporeren van best practices op het gebied van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie, en tonen sterke technische en creatieve vaardigheden. Deze ontwerpen dragen bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven en maken de wereld een betere plek.

Met RV wijn kunt u genieten van een premium wijnervaring die de elegantie van Parijs weerspiegelt. Laat u betoveren door de unieke smaak en het karakter van deze bijzondere Franse wijn.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Hu Jijun
Afbeeldingscredits: Hu Jijun
Projectteamleden: Hu Jijun
Projectnaam: RV wine
Projectklant: Hu Jijun


RV wine IMG #2
RV wine IMG #3
RV wine IMG #4
RV wine IMG #5
RV wine IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp