Beggi Soothing Repair Gel: Effectieve verlichting voor jeuk en huidherstel

Een uniek ontwerp geïnspireerd door de natuur

Deze biomorfisch ontworpen fles in de vorm van een rups communiceert visueel de effectiviteit van de Beggi Soothing Repair Gel in het verminderen van jeukende rode bultjes.

De Beggi Soothing Repair Gel is speciaal ontwikkeld voor kinderen en biedt een aangename verkoeling op de geïrriteerde huid, waardoor jeuk wordt gestopt en de huid kan herstellen. De gel is voorzien van een sponsje in de flessenhals voor een gelijkmatige verspreiding en is geformuleerd met natuurlijke kruidenextracten. Hierdoor is het veilig, niet giftig en effectief in het verlichten van jeuk, het verminderen van bultjes en het kalmeren en herstellen van de huid. De fles is geïnspireerd op de vorm van een rups en heeft een dunne taille voor een ergonomische grip. Door het compacte formaat is de gel gemakkelijk mee te nemen.

De Beggi Soothing Repair Gel is gemaakt van ABS-kunststof en heeft een flessenhals met een sponsje. De gel zelf is geformuleerd met extracten van aloë vera, kamille, sophora-wortel, honing, munt en varkensgras, en andere kruiden. Deze natuurlijke extracten zorgen ervoor dat de gel jeuk verlicht door een aangenaam verkoelend gevoel te creëren en rode bultjes snel te verminderen. De extracten van munt, sophora-wortel en varkensgras werken ontstekingsremmend en hebben een antibacterieel effect op de geïrriteerde huid. Kamille-extract bevordert de wondgenezing en de extracten van honing en aloë vera zorgen voor hydratatie en helpen de beschadigde huid te herstellen en weer glad te maken.

De Beggi Soothing Repair Gel biedt een uitgebreide oplossing voor insectenbeten in verschillende stadia. Door de gel direct na de beet op de geïrriteerde huid aan te brengen, wordt jeuk snel verlicht door een aangenaam verkoelend gevoel. Na een korte periode kan de gel intensiever worden aangebracht om het herstel te versnellen en ontstekingen als gevolg van bacteriële infecties te voorkomen. Met een simpele druk op de fles kan de gel gelijkmatig door het sponsje in de flessenhals worden aangebracht. Dit maakt het gebruik van de gel gemakkelijk en toegankelijk.

Het ontwerp en de ontwikkeling van de Beggi Soothing Repair Gel begonnen in februari 2022 in Huizhou, Guangdong. Het product werd in januari 2023 op de Chinese markt geïntroduceerd. Bij het ontwerpen van de gel is uitgebreid onderzoek gedaan naar de werking van natuurlijke kruidenextracten bij het verlichten van jeuk en het herstellen van de huid. Het ontwerp van de fles is speciaal ontwikkeld om het gebruiksgemak te vergroten en de hygiëne te verbeteren.

De Beggi Soothing Repair Gel heeft een aantal uitdagingen overwonnen om tot dit unieke ontwerp te komen. In tegenstelling tot sprays en andere flessenproducten die plakkerige handen veroorzaken bij het aanbrengen, heeft de flessenhals van de gel een vergroot formaat en is voorzien van een speciale spons voor een gelijkmatige verspreiding. Dit voorkomt dat de gel te veel uit de fles komt en zorgt ervoor dat de hoeveelheid gel die op de huid wordt aangebracht, kan worden aangepast. Het sponsontwerp zorgt er ook voor dat de gebruiker geen plakkerige handen krijgt en voorkomt dat bacteriën in contact komen met het geïrriteerde gebied, wat hygiënischer is.

De Beggi Soothing Repair Gel voor kinderen is niet alleen effectief in het verlichten van jeuk en het herstellen van de huid, maar heeft ook een esthetisch aantrekkelijk ontwerp. Het unieke ontwerp, geïnspireerd door de natuur, spreekt zowel kinderen als ouders aan. Het flesje met het speciale sponsje maakt het gebruik van de gel eenvoudig en handig, terwijl het ook zorgt voor verbeterde hygiëne.

De Beggi Soothing Repair Gel heeft in 2023 de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Packaging Design. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp van de Beggi Soothing Repair Gel wordt gewaardeerd vanwege de integratie van beste praktijken uit de industrie en technische kenmerken die bijdragen aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: BEGGI
Afbeeldingscredits: BEGGI
Projectteamleden: BEGGI
Projectnaam: Beggi
Projectklant: BEGGI


Beggi IMG #2
Beggi IMG #3
Beggi IMG #4
Beggi IMG #5
Beggi IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp