Spicy Shrimp Soybean Sauce: Een Verpakking die Terugkeert naar de Natuur

Een Unieke en Milieuvriendelijke Verpakking voor Shrimp Paste

Shenzhen, Mei 2020 - De Spicy Shrimp Soybean Sauce, ontworpen door Wei Li van Orange One, is een opvallende verpakking die de natuurlijke schoonheid en eenvoud van het product benadrukt. Deze verpakking is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook milieuvriendelijk, waardoor het een duurzame keuze is voor consumenten.

De Spicy Shrimp Soybean Sauce onderscheidt zich van andere garnalenpasta's op de markt door zijn eenvoudige en natuurlijke uitstraling. In plaats van felle kleuren en opvallende ontwerpen, maakt de verpakking gebruik van een eenvoudig lijntekening van een garnalenkarakter en een calligrafische tekst. Dit geeft de verpakking een rustieke en authentieke uitstraling, die doet denken aan de eenvoud van de natuur.

Wat deze verpakking nog specialer maakt, is het gebruik van duurzame materialen. In tegenstelling tot traditionele verpakkingen die vaak niet-afbreekbaar plastic bevatten, is de Spicy Shrimp Soybean Sauce verpakt in een zachte, ecologisch verantwoorde mand. Dit vermindert de schade aan rivieren en bodems en draagt bij aan het verminderen van voedselvervuiling. Het ontwerp van de verpakking is niet alleen mooi, maar ook functioneel en milieuvriendelijk.

De Spicy Shrimp Soybean Sauce is niet alleen een visueel aantrekkelijke verpakking, maar ook een bewustmakend ontwerp. Het roept het bewustzijn op voor milieubescherming en duurzaamheid. Door te kiezen voor deze verpakking, kunnen consumenten een positieve bijdrage leveren aan het behoud van het milieu en het verminderen van plastic afval.

De Spicy Shrimp Soybean Sauce is een perfect voorbeeld van hoe design en functionaliteit kunnen samenkomen om een uniek en milieuvriendelijk product te creëren. Het ontwerp is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch en duurzaam. Het is dan ook geen verrassing dat dit ontwerp de Golden A' Design Award heeft gewonnen in de categorie Verpakkingsontwerp.

Met de Spicy Shrimp Soybean Sauce kunnen consumenten genieten van heerlijke garnalenpasta, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan een schonere en duurzamere wereld. Deze verpakking is een inspiratie voor andere ontwerpers en merken om milieuvriendelijke keuzes te maken en bewustzijn te creëren voor het behoud van onze planeet.

Ontwerper: Wei Li

Awards: Golden A' Design Award in de categorie Verpakkingsontwerp

Image Credits:

picture#1:designer Wei Li, Spicy shrimp soybean sauce, 2020

picture#2:designer Wei Li, Spicy shrimp soybean sauce, 2020

picture#3:designer Wei Li, Spicy shrimp soybean sauce, 2020

picture#4:designer Wei Li, Spicy shrimp soybean sauce, 2020

picture#5:designer Wei Li, Spicy shrimp soybean sauce, 2020


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shenzhen Orange One Dvertising Desing
Afbeeldingscredits: picture#1:designer Wei Li,Spicy shrimp soybean sauce,2020 picture#2:designer Wei Li,Spicy shrimp soybean sauce,2020 picture#3:designer Wei Li,Spicy shrimp soybean sauce,2020 picture#4:designer Wei Li,Spicy shrimp soybean sauce,2020 picture#5:designer Wei Li,Spicy shrimp soybean sauce,2020
Projectteamleden: Designer:Wei Li
Projectnaam: Spicy Shrimp Soybean Sauce
Projectklant: Shenzhen Orange One Dvertising Desing


Spicy Shrimp Soybean Sauce IMG #2
Spicy Shrimp Soybean Sauce IMG #3
Spicy Shrimp Soybean Sauce IMG #4
Spicy Shrimp Soybean Sauce IMG #5
Spicy Shrimp Soybean Sauce IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp