Qingjiu: Een Verfijnde Verpakking Geïnspireerd op de Vrouwelijke Vorm

Shenzhen Jinjia New Smart-pkg Co., Ltd presenteert een uniek verpakkingsontwerp voor vrouwenwhisky

In een wereld waar de whisky-industrie voornamelijk door mannen wordt gedomineerd, komt er een verfrissende verandering met de introductie van Qingjiu, een whisky speciaal ontworpen voor vrouwen. Het ontwerp, dat de nobele en elegante temperamenten van vrouwen belichaamt, is het resultaat van de creatieve inspanningen van Shenzhen Jinjia New Smart-pkg Co., Ltd.

De inspiratie voor het ontwerp van Qingjiu is afkomstig van de vrouwelijke vorm, die de fles zijn unieke en onderscheidende vorm geeft. De fles is ontworpen om de nobele en elegante temperamenten van vrouwen uit het Oosten en het Westen weer te geven, waarbij de dynamische textuur van het bovenste deel van de fles contrasteert met het onderste deel, wat bijdraagt aan de dynamische schoonheid van de hele fles.

De verpakking van Qingjiu is ook een kunstwerk op zich. De doosstructuur is gesegmenteerd door vrouwelijke lichaamscurven, waardoor er ruimte is voor de verbeelding van de consument. Abstracte technieken zijn toegepast om een nobele en elegante vrouw uit te drukken, wat bijdraagt aan de unieke aantrekkingskracht van het product.

De realisatie van dit ontwerp was geen eenvoudige taak. Het team van Shenzhen Jinjia New Smart-pkg Co., Ltd moest twee belangrijke vraagstukken aanpakken: hoe een exclusieve productverpakking te ontwerpen met onderscheidende vrouwelijke attributen en hoe door te breken met visuele kenmerken om het product te laten opvallen op de markt. De uitdaging was om de speciale eigenschap van vrouwenwhisky te versterken door middel van productvormgeving of visuele kenmerken, en om met behulp van modern vakmanschap en cultuur een exclusieve ervaring te bieden aan vrouwelijke consumenten.

De inspanningen van het team werden beloond toen Qingjiu de Zilveren A' Verpakkingsontwerp Award in 2023 won. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan top-of-the-line, creatieve en professioneel opmerkelijke ontwerpen die uitstekende expertise en innovatie tonen. Deze ontwerpen, bewonderd om hun sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid, tonen een opmerkelijk niveau van uitmuntendheid en roepen positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.

Qingjiu is een prachtig voorbeeld van hoe design kan worden gebruikt om een unieke ervaring te creëren en een product te onderscheiden in een verzadigde markt. Het is een triomf van creativiteit, innovatie en vakmanschap, en een bewijs van de mogelijkheden van design in de moderne wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: SHENZHEN JINJIA NEW SMART-PKG CO.,LTD
Afbeeldingscredits: SHENZHEN JINJIA NEW SMART-PKG CO.,LTD
Projectteamleden: Chairman:Huang Hua General Manager:Yang Mingyu Design Manager:Xie Yi Designer:Lang Xuejiang three-dimensional:Wu Junjuan Designer:Cheng Tiansheng
Projectnaam: Qingjiu
Projectklant: SHENZHEN JINJIA NEW SMART-PKG CO.,LTD


Qingjiu IMG #2
Qingjiu IMG #3
Qingjiu IMG #4
Qingjiu IMG #5
Qingjiu IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp