Idun Red Heart: Een Uniek Design voor Appelsap

Een Ontwerp van Evan Chen

Inleiding

Het Idun Red Heart design, ontworpen door Evan Chen, is een uniek en opvallend ontwerp voor een fles appelsap. Dit ontwerp is geïnspireerd door de natuurlijke eigenschappen van appels en heeft unieke kenmerken die het onderscheiden van andere ontwerpen op de markt.

Chen heeft zich laten inspireren door de legende van Idun, de godin van de jeugd en de gouden appels. Het ontwerp toont een afbeelding van Idun met appels in haar handen. Op het etiket van de fles zijn de appels uitgehold, waardoor het rode appelsap eronder zichtbaar wordt. Dit benadrukt de natuurlijke eigenschappen van de appels en geeft het ontwerp een unieke uitstraling.

Wat dit ontwerp nog specialer maakt, is het gebruik van appels met rood vruchtvlees. Deze appels, afkomstig uit Zwitserland, geven het appelsap zijn kenmerkende rode kleur. Bovendien bevat het sap geen toevoegingen en is het rijk aan anthocyanen en voedingsstoffen. Dit maakt het Idun Red Heart design niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gezond en voedzaam.

Het ontwerpproces van het Idun Red Heart design was geen eenvoudige taak. Chen en zijn team moesten zorgvuldig omgaan met de technische specificaties van het etiket, dat een zeer kleine ruimte had van 68mm*108mm. Ze maakten gebruik van fijne tekeningen en vakmanschap om het ontwerp tot leven te brengen.

Het design is gerealiseerd door het hol maken van de appels op het etiket en het aanbrengen van een gouden stempel op drie van de appels. Dit symboliseert de drie gouden appels die de godin van de jeugd aan Idun gaf om sap van te persen. Het resultaat is een prachtig ontwerp dat de aandacht trekt en de natuurlijke schoonheid van appels benadrukt.

Het Idun Red Heart design is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook functioneel. Het ontwerp zorgt ervoor dat de originele kleur van het sap maximaal behouden blijft. Consumenten kunnen genieten van 100% NFC appelsap, zonder toevoegingen.

Dit bijzondere ontwerp is gerealiseerd in Suzhou en werd in november 2021 voltooid. Het heeft sindsdien erkenning gekregen en werd bekroond met de Silver A' Design Award in 2022. Deze prestigieuze prijs erkent het vakmanschap, de innovatie en de uitmuntendheid van het ontwerp.

Het Idun Red Heart design is een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid van appels en de legende van Idun. Met zijn unieke kenmerken en visuele aantrekkingskracht is dit ontwerp een ware blikvanger in de wereld van appelsap.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: EvanChen
Afbeeldingscredits: EvanChen
Projectteamleden: EvanChen ZimingGuo FanZhang YifanTao TianDong SibuWang ChengbinWang MinFang
Projectnaam: Idun Red Heart
Projectklant: EvanChen


Idun Red Heart IMG #2
Idun Red Heart IMG #3
Idun Red Heart IMG #4
Idun Red Heart IMG #5
Idun Red Heart IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp